Játszd a ‘2020-as játékot’ 12 dicsőséges perc alatt 12 gyötrelmes hónap helyett – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.23. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

2020 Game képernyőkép
Max Garkavyy

2020 sok volt. Rosszul kezdődött, rosszabb lett, és csak folytatódott onnan. 2021 különböző okokból néz fel, de talán nem dolgozta fel megfelelően az elmúlt naptári év bánatát? És ha még nem tette meg, akkor talán öt perc játék egy internetes játékkal kitölti azt a terápiát, amelyet nem engedhet meg magának?

Oké, talán nem. De az élő memóriában az imádnivaló pixeles formában lejátszott katasztrófák egyik legsúlyosabb húrja egy kicsit segíthet. Csak ezt teheti meg 2020 játék, egy minimalista, webalapú platformer, amely szó szerint végigfuttatja az év legnagyobb és legrosszabb eseményeit. Az ausztráliai tűzvészektől kezdve a COVID-19 terjedésén át a pénzügyi összeomlásokon át az amerikai elnökválasztásig megpróbálhatja túlélni (képletesen) a kétdimenziós korlátokká és veszélyekké redukált akadályokat.

A játék ingyenesen játszható, bármilyen böngészőben, amennyiben rendelkezik billentyűzettel. Max Garkavyy, az indie fejlesztő szerelmi munkája. Alacsony igénybevételű projekt, és az egészet a legalapvetőbb játékélmény mellett tudja átvészelni. És igen, van WC-papír. Volt-e valaha kétség?

Forrás: 2020game.io
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok