Java Edition ‘Most ossza meg az egységesített indítót – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar admin | 2021.01.20. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

A „Minecraft Dungeons” és a „Minecraft: Java Edition” megosztott nézete.
Mojang / Microsoft

Annak érdekében, hogy megszervezze a rendetlenségét Minecraft-márkás játékok, a Mojang konszolidálódik Minecraft Dungeons és Minecraft: Java Edition egységes hordozórakéta alatt. Az eredeti Börtönök az indító már nem működik, és a játék lejátszásához a rajongóknak be kell jelentkezniük Minecraft.net és töltse le az Unified Launcher alkalmazást. Fel is lőhet egy példányt Java Edition, amely automatikusan letölti az Unified Launcher alkalmazást.

Az Egységes Launcher nem éppen „új”, de ez az első alkalom Minecraft a rajongók kénytelenek használni. Az új Unified Launcher frissítése nem befolyásolja a mentett fájlokat Börtönök vagy Minecraft: Java Edition, bár előfordulhat, hogy a frissítés elvégzése után be kell jelentkeznie a Mojang vagy a Microsoft webhelyére. Továbbá, bár az Unified Launcher mindkét játékot összehozza, akkor is meg kell

Képernyőkép az Unified Launcher működés közben.
Képernyőkép az Unified Launcher működés közben. Mojang / Microsoft

Ez a változás csak azokat az embereket érinti, akik vásároltak Börtönök a Minecraft.net-en keresztül. Ha játszol Börtönök az Xbox alkalmazáson a Game Pass vagy a Microsoft Store vásárlás útján, akkor ragaszkodik az Xbox alkalmazáshoz. Mindkét játékot meg kell vásárolnia a Minecraft.net webhelyén, ha az Unified Launcher programból szeretné elindítani őket.

Érdemes ezt is megemlíteni Minecraft: Windows 10 Edition (korábban Bedrock Edition) nem használja az Unified Launcher alkalmazást. Ha nem rendelkezik a (z) másolatával Java Edition, akkor be kell jelentkeznie Minecraft.net és töltse le az Unified Launcher alkalmazást!

Forrás: Mojang keresztül Windows Central
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok