Kép vágása a Microsoft Word programban

Avatar admin | 2021.02.04. 95 Views 0 Likes 0 Ratings

95 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Word logó egy szürke háttér

A beépített vágóeszköz segítségével eltávolíthatja a felesleges képpontokat közvetlenül a Microsoft Word programból. Kivághat egy fényképet is, hogy illeszkedjen egy adott alakhoz. Így vághat le képet a Microsoft Word alkalmazásban.

Kép vágása Word-ben

Nak nek vágj képet a Microsoft Word-ben, nyissa meg a Word dokumentumot, adjon hozzá egy képet (Beszúrás> Képek), majd kattintson rá a fotóra.

Ezután lépjen a „Képformátum” fülre, amely a kép kiválasztása után jelenik meg. Ezután a „Méret” csoportban kattintson a „Vágás” elemre.

A megjelenő legördülő menüben válassza a „Vágás” lehetőséget.

A kép kerete körül ekkor megjelennek a vágófogantyúk. Bizonyos területek kivágásához kattintson és húzza meg a fogantyúkat, hogy csak a megtartani kívánt tartalmat rögzítse.

A vágókeret beállítása után kattintson a „Képformátum” fül „Méret” csoportjában a „Vágás” opció felső felében található ikonra.

Levágás ikon a Word szalagjában

A kép nem kívánt területei mostantól eltávolításra kerülnek.

Hogyan lehet képet vágni formában a Wordben?

Kép formaként történő kivágásához nyissa meg a Microsoft Word alkalmazást, helyezzen be egy képet (Beszúrás> Képek), majd kattintson rá a képre.

A kép kiválasztása után megjelenő „Képformátum” fülön kattintson a „Méret” csoportban található „Vágás” gombra. A megjelenő legördülő menüben válassza az „Alakra vágás” lehetőséget.

Megjelenik egy almenü, amely nagy alakzatkönyvtárat jelenít meg. Kattintson rá arra az alakra, amelynek a képét levágni szeretné. Ebben a példában a könnycsepp alakot fogjuk használni.

A kép automatikusan kivágásra kerül, mint a kiválasztott forma.


Ez csak egy a Microsoft Word-ben elérhető számos fényképszerkesztő eszköz közül. Tehet olyan dolgokat is, mint a háttér eltávolítása a képről, kép jegyzete, és több.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan távolítsuk el a hátteret egy képből a Microsoft Word programban
Source link


95 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok