Képernyő módok megváltoztatása a Photoshop alkalmazásban

Avatar Gadam | 2021.03.14. 375 Views 0 Likes 0 Ratings

375 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Adobe Photoshop logó

Az Adobe Photoshop rendelkezik egy testreszabható kezelőfelülettel, amelyet megváltoztathat a kívánt munkastílusnak vagy a képernyő méretének megfelelően. Ha gyorsan meg akarja változtatni az Adobe Photoshop felületének elrendezését, akkor ezt megteheti egy másik képernyő módra váltással.

A képernyő módok a Photoshop számára előre beállított felületstílusok, amelyek növelhetik vagy csökkenthetik a képszerkesztő szoftver felületének mekkora részét. Például, ha akarja gyorsabban működjön a Photoshop alkalmazásban anélkül, hogy a képernyőn megjelenő panelek vagy eszköztárak lennének, gyorsan átválthat egy másik képernyő módba.

Elérhető képernyőmódok a Photoshopban

Számos előre beállított képernyő mód áll rendelkezésre a Photoshop alkalmazásban. Alapértelmezés szerint a Photoshop a „Normál képernyő módot” használja alapértelmezett interfész-elrendezésként, amikor új dokumentumot nyit meg, vagy létrehoz egy eszközt és panelt mindkét oldalon és felül.

Átválthat a „Teljes képernyős mód a menüsorral” lehetőségre is, amely, ahogy a neve is sugallja, a Photoshopot teljes képernyőn helyezi el, miközben a menüsor és más panelek láthatóak maradnak.

Alternatív megoldásként a „Teljes képernyős mód” a Photoshopot a legcsupaszabban mutatja, és csak azt a vásznat jeleníti meg, amelyen dolgozik, bár a bal oldali eszköztár megjelenik, ha az egér fölé viszi az egeret.

Két olyan „titkos” képernyőmód is létezik, amelyek elrejtik az interfész bizonyos részeit, például a bal és a jobb oldali paneleket, valamint a felső opciósávot. Ezeket bizonyos billentyűparancsokkal kell aktiválnia.

Sajnos az alapértelmezett előre beállított képernyő mód megváltoztatására nincs mód. Az egyetlen lehetőség az, hogy manuálisan vált a képernyő módra, ha új vagy meglévő dokumentumot nyit meg.

Váltás a képernyő módokról a Photoshop alkalmazásban

A Photoshop különféle módjai között gyorsan lehet váltani.

A menüsor használatához először nyisson meg egy új vagy meglévő fájlt a Photoshop alkalmazásban, és válassza a Nézet> Képernyő mód lehetőséget, majd kattintson az egyik alternatív képernyőmódra az interfész elrendezésének módosításához.

A Photoshop képernyőmódjának módosításához nyomja meg a Nézet> Képernyő mód gombot, és válasszon egy alternatívát.” width=”645″ height=”508″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”/></p>
<p>A képernyő módok között is válthat a Photoshop eszköztár alján található „Képernyő mód” ikon segítségével, amely általában bal oldalon látható.  Kattintson az ikonra az egymás közötti elforgatáshoz, vagy kattintson a jobb gombbal, és válassza ki a rendelkezésre álló lehetőségek egyikét az adott módra való váltáshoz.</p>
<p><img loading=

Alternatív megoldásként a billentyűzet „f” gombjának megnyomásával gyorsan válthat a különböző képernyő módok között. Ha az alapértelmezett képernyő módot használja, akkor a Shift + Tab billentyűk megnyomásával gyorsan elrejtheti az összes megjelenített panelt a bal és a jobb oldalon.

A panelek és a felső opciósáv elrejtéséhez inkább a „Tab” billentyűt kell megnyomnia.[ad_2]
Source link


375 Views 0 Ratings Rate it