Készítsen készletet az SD-kártyákról és az USB-meghajtókról az Amazon értékesítése során – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.29. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

amazon

Itt az ideje megvásárolni azt az SD-kártyát, amelyen átgondoltad. Az Amazoné A nap ajánlata rengeteg kedvezményes tárolóeszközzel rendelkezik, amelyek akár 50% -os megtakarítást kínálnak az SD-kártyákon, a microSD-kártyákon és az USB-meghajtókon.

Megnézheti az Amazon összes ma kedvezményes tárolóeszközét Deal of the Day céloldal. Vagy olvassa el a mai akció során elérhető három legjobb ajánlat megtekintését.

A mai műsor sztárja az SanDisk 512GB Ultra microSDXC UHS-I kártya. Mindössze 56 dollárért kiskereskedelmi árának csaknem a fele, és jóval olcsóbb, mint más azonos kapacitású kártyák. És 120MBps sebességgel ez a SanDisk kártya ideális Nintendo Switch vagy DSLR készülékéhez.

Néha valóban gyors SD-kártyára van szükség. Szerencsére a Lexar Professional 2000x 64GB SDXC UHS-II kártya mindössze 69 dollárért eladó. 300 MB / s sebességgel ez a villámgyors SD-kártya a 4K-képes videokamerához. Sokkal kevesebb időt fog eltölteni azzal, hogy megvárja, amíg a videók átkerülnek a számítógépére, amikor frissít egy gyorsabb SD-kártyára!

Ne szállítson terjedelmes merevlemezt mindenhová! A nagy kapacitású Corsair Voyager GTX 512GB hüvelykujj-meghajtó a mai Amazon-akció során 110 dollárért eladó. A 440 MB / s USB 3.1 sebességgel ez a tökéletes hüvelykujj-meghajtó az útközbeni tároláshoz és a fájlok átviteléhez.
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it