Két HomePod használata sztereó párként az Apple TV-vel

Avatar admin | 2021.02.22. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Az Apple HomePod teteje.
pianodiaphragm / Shutterstock

Ha egynél több HomePod tulajdonosa van, létrehozhat egy sztereopárt, amely szinkronizálódik az Apple TV-vel. Ez több, mint két ugyanazon zenét játszó HomePod: nem oszthatja el a bal és a jobb csatornát a magával ragadóbb hallgatási élmény érdekében.

Sajnos ez csak akkor működik az eredeti HomePod—A nagyobb, drágább modell. Nem teheti meg a HomePod mini vagy bármely más AirPlay hangszóró.

Először adja meg az Apple TV helyét

Az Apple TV (negyedik generáció és újabb) egy HomeKit hub, de előfordulhat, hogy mindaddig nem jelenik meg a Home alkalmazásban, amíg meg nem határozza, hogy melyik helyiségbe helyezte. Ehhez kapcsolja be az Apple TV-t, és lépjen a Beállítások> Airplay és HomeKit> Szoba.

Adja meg, melyik szobában van az Apple TV

Most látnia kell Apple TV-jét az iPhone, iPad és Mac Home alkalmazásban.

Ezután állítsa be a HomePodokat a Home alkalmazásban

Ha még nem állított be egyetlen HomePod-ot sem, akkor ezt elsősorban meg kell tennie. Ez magában foglalja a hangszórók kicsomagolását, bedugását és az iPhone kellő közelébe mozgatását ahhoz, hogy azonosítsa magát. Minden HomePod megpróbálja frissíteni önmagát, ezért hagyja, hogy a folyamat befejeződjön.

Ha a hangszórók be vannak állítva, és készen állnak az indulásra, akkor most meg kell adnia, hogy melyik helyiségben tartózkodnak a HomePod-k. Ezt egy iPhone vagy iPad Home alkalmazásában teheti meg (lehet, hogy töltse le az alkalmazást ha korábban törölte.). A Mac-nek azóta van Home alkalmazása is macOS 10.15 Catalina 2019-ben jelent meg.

Adja meg az egyes HomePodok helyét

Indítsa el a Home alkalmazást, és kövesse az utasításokat az otthon beállításához. A beállítás során meg kell kérdezni, hogy melyik szobában van a HomePod, de ezt könnyen megváltoztathatja a Home alkalmazásban. Ehhez érintse meg hosszan a HomePod elemet. Görgessen lefelé, és koppintson a jobb alsó sarokban található Beállítások fogaskerékre.

Innen láthatja a függőben lévő frissítéseket és beállíthatja az adatvédelmi szinteket. A „Szoba” alatt megadhatja azt a házat is, ahol ez a HomePod található. Sztereó pár létrehozásához mindkét HomePod-ot úgy kell konfigurálni, hogy ugyanabban a „Szobában” legyenek a Home alkalmazásban.

Most hozzon létre egy sztereó párost

Mivel mindkét HomePod ugyanabban a helyiségben van felállítva, most létrehozhat egy sztereó párost. Ehhez indítsa el a Home alkalmazást, és érintse meg hosszan a HomePod elemet. Érintse meg a „Sztereó pár létrehozása” lehetőséget, és kövesse a beállítási utasításokat.

A beállítás befejezése után a HomePod-ok egyetlen sztereó párként jelennek meg a megadott helyiségben. Ezt bármikor visszavonhatja a pár megérintésével és nyomva tartásával, a görgetés lefelé és megérintésével a fogaskerék ikonra, és az opciókban a „Tartozékok csoportosításának megszüntetése” lehetőségre kattintva.

Amíg a HomePod-ok csoportosítva vannak, kiválaszthatja őket audio kimenetként az eszközein. Ide tartozik az iPhone, iPad, Mac és természetesen az Apple TV.

Ha csak egy HomePod-ja van, és mono hangszóróként szeretné használni az Apple TV-jéhez, akkor ezt egyszerűen úgy teheti meg, hogy egyszerűen kihagyja a folyamatot, ahol a két HomePod-ot párosítja. A következő lépésben továbbra is egyetlen HomePod-ot választhat audió kimenetként.

Használja a HomePod Setup alkalmazást az Apple TV Audio alkalmazáshoz

Az utolsó lépés a HomePod sztereó pár kijelölése az Apple TV elsődleges hangkimeneteként. Amikor először bekapcsolja az Apple TV-t a hangszórók beállítása után, megkérdezhetik, hogy szeretné-e elsődleges kimeneteként használni a sztereó párokat.

Használja a HomePodokat Apple TV hangszóróként
alma

Ha ez a lehetőség nem jelenik meg, menjen a Beállítások> Videó és audió> Hangkimenet elemhez. Itt kiválaszthatja HomePod sztereó párját, ha van ilyen (vagy egyetlen HomePod, ha nincs párja).

Gyorsan válthat a TV hangszórói (vagy rádióerősítője) és a HomePod kimenet között a távvezérlő Lejátszás gombjának lenyomásával és az Apple TV, a HomePod, valamint bármely más csatlakoztatott vezeték nélküli audioeszköz (például AirPod vagy Bluetooth fejhallgató) közötti választással .

Egyéb dolgok, amelyeket a HomePod tehet

Az Apple intelligens hangszóróinak kínálatát 2020 végén erősítették meg, a HomePod mini piacra dobásával. Míg a HomePod mini nem tud házimozi hangot adni az Apple TV-n keresztül, ez a meglepően gazdag hangzású mini okos hangszóró. Ha több HomePod-ja van, beleértve a mini-t is, használhatja a az AirPlay 2 többszobás audio funkciói zenét hallgatni, bárhol is legyen a házban.

Ugyancsak újdonság a 2020-ban a tvOS 14 megjelenésével a képesség használja a HomePod-ot otthoni kaputelefonként.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Apple új többszobás audio funkcióinak használata az AirPlay 2 alkalmazásban
Source link


39 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok