Kézműves Akadémia mini tanfolyam: Alapvető Macrame csomók

Avatar Gadam | 2021.02.17. 1050 Views 0 Likes 0 Ratings

1050 Views 0 Ratings Rate it

Olyan sok újat adtunk hozzá macrame projektek pár év alatt az oldalunkra! Ezért úgy döntöttünk, hogy kijövünk egy mini tanfolyamot, amely bemutatja, hogyan készítsünk 15 alap makrame csomót. Ez a tanfolyam kiválóan alkalmas kezdőknek vagy bárkinek, akinek frissítésre van szüksége. És miután megtanulta ezt a készséget, újra és újra felhasználhatja, hogy mindenféle gyönyörű makramé dekorációt készítsen otthona számára.

Készen áll velünk macrame-re? Most vegyen részt a tanfolyamon.

15 macrame csomó kezdőknek

Ez a tanfolyam tartalmaz egy video oktatóanyagot a makrame csomó minden típusához. Meagan készítőnk végigvezeti Önt az egyes kötési lépéseken. Ezen alapvető macrame-csomók megtanulása mellett projektötleteket is kap, hogy alkalmazhassa új készségeit.

Például a macrame falikárpitok nagyszerű módja annak, hogy otthonának bármely helyisége hangulatosabb és hívogatóbb legyen. Vagy ha szereti a növényeket, készíthet makramé növénytartót. Egy másik szórakoztató projekt ez az édes, kevés makramé szív.

Irány a Kézműves Akadémiánk, hogy vegyen részt ezen a macrame mini tanfolyamon.

Minden mini tanfolyamunk ingyenes havi és éves tagoknak egyaránt. Tehát, ha nem tagja a kézműves közösségünknek, és meg akarja tanulni ezeket a kézműves technikákat, mindenképpen tegye meg Csatlakozz hozzánk!
Source link


1050 Views 0 Ratings Rate it