Kockás Háttérkép

Avatar Gadam | 2021.01.16. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it


Ez a kockás háttérképem története. Amikor megláttam a sötét és poros folyosót az új West Village bérlésünkben, azonnal azt gondoltam, hogy valami drámai dologra van szüksége. Szeretem a kölcsönözhető kivehető tapétákat, mert nem árt a falaknak. Néztem egy darabig, és nem találtam olyan tervet, amit nagyon szerettem volna. (Van egy furcsa dolgom, ahol nem szeretem, hogy az ismétlések hogyan néznek ki a nagy falakon.) Közben elkezdtem követni az indie márkát, a Bode-t, és megszállottja lettem egyfajta szüreti pulóvernek, amelyet tavaly tettek közzé az Instagramon. Valami a kockás mintával kapcsolatban * csak jól érezte magát. * És ekkor támadt az ötlet, hogy kockás tapétát készítsek. Az a szép dolog egy mintában, mint a dáma vagy a csíkos, hogy a tervezés már megismétlődik.

Korábban dolgoztunk Spoonflower-szel (ezen a fantasztikuson egyedi háttérkép a gyerekeim rajzai közül, így jól ismertem a folyamatot. Többféle közül választhatnak (Előre elkészített kivehető sima háttérkép, Hámozzon és ragasszon kivehető szövött tapétát, Nem beillesztett hagyományos kavicsos háttérkép) és miután megterveztünk egy mintát a Photoshop alkalmazásban, feltöltöttük a fájlt, és megrendeltünk egy mintát.

Ez a kép üres alt attribútummal rendelkezik;  a fájl neve redandgreeen_1200-813x1024.jpg

Korábban tapétáztam a lakásunkat, de ezúttal kibéreltem. Néhány napos telepítés után elkészült. Teljesen SZERETEM, hogy alakult. Ez az első dolog, amit lát, amikor bejön a házunkba. Világosabbá teszi a sötét folyosót és boldoggá teszi. Kicsit ideges voltam, hogy túl színes volt (folyton viccelődtem, hogy tapasztalati kiállítást készítettem az előszobámban!), De végül örülök, hogy nem konzervatívabban választottam a színt.

Ezt az Oh Happy Day dizájnt megrendelheti a mi oldalunkon Spoonflower OHD Shop háttérképként vagy szövetként (gondolkodva a következő párnák készítéséről).

Dane Tashima első és utolsó fényképe Dominó.

Ezt a bejegyzést a Spoonflower szponzorálja.
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it