Lehet, hogy már nyert a DoNotPay legújabb robotszolgáltatásával – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.13. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

A szavakkal ellátott weboldal "Ingyenes tombola jegy!"
Ne fizess

Az Egyesült Államokban csak a kormány lottókat tarthat. Ennek a törvényességnek a megkerülése érdekében a nyereményjátékokat lebonyolító vállalatok felajánlják az ingyenes belépés lehetőségét, nincs szükség vásárlásra. De legtöbbször ez olyan nehéz feladattal jár, mint például a postázás saját címzett, lepecsételt borítékban. Még egyszer, Ne fizess azért van itt, hogy segítsen az Ön számára a legmunkák elvégzésében.

Az Egyesült Államok a sorsolást a következőképpen határozza meg: „Véletlenszerű sorsolás, amelynek esélye van olyan pénznyeremény elnyerésére, amelynek pénzben van értéke és szempontja van. Alapvetően a lottónak három eleme van: véletlenszerű esély (vagy szerencse), nyeremény és a játék költsége. Ez az ellenérték része, ha fizetnie kell azért, hogy esélyt nyerjen, az egy lottó.

Opciók egy moble weboldalon a nyereményjáték megadásához
Ne fizess

És mivel csak a kormány működtethet lottót, az olyan cégeket, mint a McDonald’s és a Microsoft, egy savanyúságba helyezi. A cégek szeretnek arra ösztönözni, hogy tegyék túl nagyra a krumplit, vagy töltsenek több időt a Bingben azáltal, hogy díjakat kínálnak a szerencsés nyerteseknek. De ha a vállalat bármilyen pénzbeli hasznot kap (az Ön pénze vagy hirdetési dollárja a keresésekből), akkor Ön fizetett a játékért. Tehát úgy kerülik meg ezt a szabályt, hogy tombolákat hoznak létre úgy, hogy beléphessenek „nincs szükség vásárlásra”.

Nézze meg a nyereményjáték vagy sorsolás szolgáltatási feltételeit, és megtalálja ezeket a varázsszavakat. A „Nincs szükség vásárlásra” útmutatással szolgál a belépéshez „pénzköltés” ​​nélkül. És ez szinte mindig ugyanaz a módszer. Írjon egy csomó szemetet egy 3 x 5-ös papírra (3. nyereményjáték: egymillió dolláros ajándék!), És postázza el saját címzett bélyegborítékkal ilyen-olyan dátumig.

Ragyogó taktika, mert a vállalatok azt állíthatják, hogy ingyenes „nincs szükség vásárlásra” lehetőséget kínálnak, de a korlát éppen elég magas, csak kevesen fogják követni. A bejegyzések túlnyomó többsége messze növeli a vállalat nyereségét.

A DoNotPay legújabb szolgáltatása megszünteti ezt az akadályt. A robot ügyvéd már mindent kínál égő telefonszámokat nak nek visszatérítési szolgáltatások, és most ez segít az összes internet nyereményjátékának megadásában. Mindezt havi 3 dollárért, ami önmagában talán a legimpozánsabb rész. A DoNotPay rendszeresen bővít további szolgáltatásokat, de az ár nem változik.

A legújabb frissítéssel, ha előfizető vagy, lépj a DoNotPay Ingyenes tombola jegy szakaszába. Adja meg a levelezési adatait (ezt csak egyszer kell megtennie), majd válassza ki a DoNotPay listájából a nyereményjáték egyikét. A DoNotPay azt tervezi, hogy frissíti a listát az aktuális tombolákkal, és ha tud egyről, amelyet a DoNotPay még nem talált, akkor megadhatja a részleteket. A DoNotPay elvégzi azt a feladatot, hogy elküldi neked a bejegyzést.

Nem tudjuk elképzelni, hogy a vállalatok imádni fogják a DoNotPay új szolgáltatását, de nem szeretünk minden erőfeszítést, amely az „ingyenes” belépésekre fordítódik. Tehát az asztalok megfordítása csak még egy megfontolandó ok A DoNotPay 3 dollárja havi szolgálat. Csak ne feledje, hogy amikor regisztrál, akkor az első évre (36 USD) számítunk fel előre.




Source link


32 Views 0 Ratings Rate it