Levegőben megsütjük mogyoróhagymait a tökéletes díszítéshez

Avatar Gadam | 2021.02.03. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a levegő megsütjük a mogyorót a tökéletes díszítéshez című cikkhez

Fénykép: Claire Lower

A mogyoróhagyma teljes lopás. Zamatosak, sokoldalú, és olcsó. Általában egy dollár alatt lehet csomózni, nagyon sokáig tartanak, és lehet növekszik még fokhagyma a maradéktól. Szeretem nyersen (próbáljon meg egy sóba mártottat egy gazdag, tejszínes sajt mellett), de jelenleg a levegőben sült mogyoróhagymáról szólok.

Amellett, hogy otthonomnak meleg és allium-y illata van, a levegőben sült, turbóban sült hagyma mély ízt ad ahhoz, amire csak rápörgeti. A kedvenc dolgom egy félig használt mogyoróhagyma számára, amely többnyire halványzöld és fehér. Tudod, a kis vacak srácok, akik így néznek ki:

Illusztráció a levegő megsütjük a mogyorót a tökéletes díszítéshez című cikkhez

Fénykép: Claire Lower

Mindegyik mogyoróhagyma teljes hosszában ledörzsölök egy kis hideg szalonnalajjal (olívaolajba is dobhatja), majd 5-7 percig a légsütő kosaramba dobom, attól függően, hogy milyen vastagok. (Általában két perc múlva kezdem el ellenőrizni, és egy kis rázkódást adok nekik.) Egész vöröshagyma is megtehető, de két okból felére kell vágnia: A légsütő méretétől függően előfordulhat, hogy nem felel meg, ha egészben tartom, de leginkább a mélyebb zöldet választom el a halványabb zöldtől, mert a mélyebbet zöld része sokkal gyorsabban barnul, mint a mogyoróhagyma többi része. Ha a sütő 400 400-ra van állítva, akkor a zöld része körülbelül két percig hervad; a szín fokozódik, és néhány barna foltot kezd látni. Négy perc múlva a zöld részek ropogni kezdenek főbb módon. Hat perc múlva, a halványzöld és fehér részek megpuhulnak és szenesedni kezdenek.

Illusztráció a levegő megsütjük a mogyorót a tökéletes díszítéshez című cikkhez

Fénykép: Claire Lower

Szeretem feldarabolni a ropogós zöld részeket, és mártogatósra keverni, vagy némi krémsajttal pépesíteni, hogy pörkölt mogyorós krémsajt készüljön. A világosabb színű végek önmagukban is jók, akár oldalként, akár köretként, de szendvicsekben, pakolásokban és tacókban meglehetősen csillagosak.

Ha egy egész csomót akar megsütni, akkor a sütőnek van értelme, de ez sokkal tovább fog tartani (legalább 30 perccel tovább, ha előmelegítést is tartalmaz). A levegőben sült mogyoróhagyma hozzáférhetősége azt jelenti, hogy nem kell teljes lapos serpenyőbe elköteleznie magát – 10 perc alatt megsüthet párat vagy többet, vagy egyetlen mogyorót, majd szükség esetén megismételheti. Naponta körülbelül három sült mogyoróhagymát átlagolok, minden étkezéshez egyet.


Source link


11 Views 0 Ratings Rate it