Május térkép a hónapomban »Ingyenesen letölthető folyóirat munkalap

Avatar Gadam | 2021.05.02. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Töltse le a májusi Map My Month ingyenes, vezetett naplózólapot, hogy jelen legyen, céltudatos, és hozzon létre egy olyan hónapot, amely jól fogja érezni magát. Ezek a munkalapok segítenek abban, hogy szándékosan élj, és minden hónapban valami konkrétra koncentrálj.

május feltérképezi a hónapomat

Üdvözöljük mindannyian májusban!

Imádom Mayt. A csúcsérzés érzése, amikor az iskola véget ér, a tavasz nyárra fordul, és sok mindent várhatunk. Ezenkívül valóban megismerjük a hatalmát Térkép a hónapom akcióban!

Ha még nem ismeri a Map My Month-ot, olvassa el tovább! És ha követte, részt vett és (remélhetőleg) élvezte, üdvözöljük.

Psst – ha szereted ezt az ötletet, mindenképpen nézd meg ezeket is:

Miért a havi napló?

Minden januárban annyira feltöltődött az újrakezdés, az új év és a végtelen lehetőségek gondolata.

Amit én szeretek! De ez egy csúszópálya is az egész „új év, új én” hozzáállásba.

És itt van a dolog.

Új naptár megnyitása nem tesz téged új. Ugyanolyan vagy csodálatos, hogy mindig is voltál. Nem kell új neked!

Az új év azonban az, hogy a gondolkodásmódot a újrakezdés. Olyan érzés ez, mint egy könyv íratlan oldalakkal, és lehetősége van arra, hogy maga készítse el a történetet.

Szép lehetőséget nyújt az álomra is. Befelé nézni és felfedezni azokat a dolgokat, amelyeket igazán szeretne, és milyen típusú célokat tart a szívében.

május feltérképezi a hónapomat

Térkép a hónapom

Tehát ahelyett, hogy az év elején csak belemerülne ebbe a gondolkodásmódba, majd néhány hét múlva fokozatosan elhalványulna, ezek a Map My Month naplóoldalak olyanok, mint egy havi friss kilátás.

Remek lehetőség arra, hogy havonta létrehozzon magának, hogy friss szemmel nézzen előre és új szándékokat tűzhessen ki.

Minden hónapban, 1-én létrehozom és megosztom a ingyenesen letölthető, irányított munkalap. (Letöltheti a bejegyzés végén.)

A havi felszólítások ugyanazok lesznek, de a következőkre fogunk összpontosítani minden hónapban más és más és valóban merüljön el egyikükön. Ez egy módja annak, hogy minden kérdést új módon nézzünk meg, és talán felfedezzünk valamit, amit nem vettél észre magadról.

Nagyon izgatott vagyok, amikor látom, hogyan reagálnak a válaszaink váltás és változás az év folyamán.

Májusi térkép Hónapom fókusz: Elengedés

Ban ben Április’s Map My Month az életünk pozitív hozzájárulására összpontosítottunk. Egy dolgot kerestünk már ennek pozitív változása van az életünkben, és erőfeszítéseket tett arra, hogy hajlamosak legyenek erre a dologra.

Ebben a hónapban a célunk az elengedni.

Amikor ebben a hónapban a Map My Month munkalapon dolgozik, gondold át egy kicsit azt a részt, amelyik megkérdezi: Egy dolgot szeretnék elengedni ebben a hónapban.

Ha belegondol, fedezze fel életének azon részeit, amelyekbe egy vagy másik ok miatt kissé túl szorosan tarthat.

Olyan cél lehet, amely már nem szolgál téged. Talán valamiről vagy valakiről szóló ítélet vagy ötlet. Talán bűntudat vagy szégyen. Ez akár olyan szokás vagy kapcsolat is lehet, amely nem a legegészségesebb.

Ahogy gondolkodik erről a dologról, értse meg, hogy hosszú és nehéz folyamat lehet elengedni. De miután valamire összpontosítottál, ami nem szolgál téged, könnyebbé válik elképzelni engedve, és ez az első lépés.

És miután elengedte, elképesztő lehet üdvözölni az agyában megnyíló helyet.

május feltérképezi a hónapomat

Töltse le az alábbi májusi térképet a hónapomról

A következő lépés a következő. Keressen magának egy csendes teret, és kezdjen bele a nyitottság és a lehetőségek gondolkodásmódjába. Végezze el a munkalap többi felszólítását, annyi időt használva, amennyire szüksége van.

Ha azt tervezi, hogy minden hónapban részt vesz a Map My Month programban, javaslom, hogy szerezzen egy kötőanyag vagy egy mappa, amely az összes munkalapot egy helyen tartja. Visszanézheti az előrehaladást és az elmúlt hónapok térképeit, hogy megnézze, hogyan halad az év.

Még hozzá is teheti a sajátjához Szándék tervrajzok kötőanyag, ha tavaly megtette ezeket!

május feltérképezi a hónapomat

Oszd meg a gondolataidat

Szeretném megismerni a Map My Month sorozat gondolatait – jó, rossz vagy egyéb!

Az ilyen jellegű felszólítások arra ösztönözhetnek bennünket, hogy gondolkodjunk új mintákban, vagy fedezzünk fel új ötleteket. Megállapítottam, hogy kihívás lehet szembesülni azzal, ami felmerül, amikor valóban így merülsz el, de annyira megéri. Nagyszerű gyakorlat, hogy szándékos és céltudatos maradjunk napjainkkal.

Élvezd! puszi

május feltérképezi a hónapomat

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékkal vásárolok, ha ezen linkek egyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget. Köszönöm, mint mindig a támogatását!


Forrás link


30 Views 0 Ratings Rate it