Takarítson meg vizet a Korky új WC -betöltő szelepével

Avatar admin | 2021.07.29. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

WC, felülről nézve, új töltőszeleppel
A Korky WC -töltő szelep segít a vécécsésze gyorsabb feltöltésében, miközben csendben marad. (© digitalreflect, stock.adobe.com)

A WC, amely folyamatosan fut vagy lassan tölt be, bosszantó, nem beszélve pazarlóról. Ha ezzel a problémával foglalkozik, a Korky 2X hosszú élettartamú WC -töltőszelep megoldás lehet számodra.

Ez a töltőszelep illeszkedik a WC -k 99% -ába. Ezenkívül könnyen telepíthető. Egyszerűen távolítsa el a régi szelepet, helyezze be az újat, állítsa be a szoros illeszkedést, és kész.


Ez az oldal társult linkeket tartalmaz. Ha ezekről a linkekről vásárol terméket, akkor kis jutalékot kapunk, további költségek nélkül.


A gumikészítmény ellenáll a klórnak, a kemény víznek, a baktériumoknak és a rozsdának, így kétszer hosszabb ideig tart – kitaláltad -, mint más szelepek.

Ideális az 1994 óta épített, 1,6 literes öblítésű WC-khez, és teljesen állítható, hogy megakadályozza a vízpazarlást minden WC-ben.

További információért a Korky 2X hosszú élettartamú WC -töltőszelep, jelentkezzen be HomeDepot.com.


További irodalom

Előző cikkA mai háztulajdonos rádióműsor | 2021. július 17
Következő cikkA mai tulajdonos rádióműsor | 2021. július 24

40 éves átalakítói karrierje mögött Danny több mint egy évtizede szolgált a CBS The Early Show és The Weather Channel otthoni fejlesztési szakértőjeként. Széles körű gyakorlati tapasztalata és az ipar megértése teszi őt az otthoni kapcsolatok minden forrásává – az egyszerű javításokkal kapcsolatos tanácsoktól kezdve az átalakítások befejezéséig, a háztulajdonosok otthonának előkészítésében a szélsőséges időjárásra és évszakokra.


Forrás link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok