Matricacsomagok használata a jelben

Avatar admin | 2021.01.16. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Akárcsak a WhatsApp, matricacsomagokat használhat a Signal szolgáltatásban. A titkosított üzenetküldő alkalmazás néhány matricacsomagot kínál a kezdéshez. Ha ezek nem elégek, letölthet félelmetes, harmadik féltől származó matricákat, és közvetlenül felhasználhatja őket a Signal szolgáltatásban.

A Signal beépített matricacsomagjainak használata

A Signal saját matricacsomagjai elegendőek az induláshoz. Mint minden más a Signalban, a matricákat végpontok közötti titkosítással is rögzítik. A lépések kissé eltérnek az Ön készülékétől függően.

Ha a Signal szolgáltatást használja a készüléken iPhone, először nyisson meg egy beszélgetést, majd koppintson a matrica gombra a szövegmezőből.

Itt érintse meg a „+” gombot a jobb felső sarokban.

Mostantól meglátja az összes elérhető matricát. Egy matricacsomagra koppintva megtekintheti a csomagban található összes matricát. Koppintson a Letöltés gombra a matricacsomag telepítéséhez.

A matricacsomagot a matricák szakasz tetején találja. Válassza ki a matricacsomagot felülről, és koppintson egy matricára, hogy elküldje a csevegésbe.

Ha egy Android eszközön, lépjen egy beszélgetéshez, és koppintson a matrica gombra, amely a szövegmező bal oldalán található.

Itt válassza a matricák gombot, és érintse meg a „+” gombot egy új matricacsomag hozzáadásához.

Most koppintson a matricacsomag melletti Letöltés gombra.

A telepítés után a matricacsomagok között a matricák szakasz alján válthat. Koppintson egy matricára, hogy elküldje a csevegésbe.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a jel, és miért használja mindenki?

Harmadik féltől származó matricák letöltése jelhez

Szerencsére nem korlátozódik a Signal beépített matricacsomagjaira. Matricacsomagokat importálhat harmadik féltől származó forrásokból is (beleértve az animált matricákat is).

A Signal Stickers nem hivatalos könyvtár a Signal matricacsomagokhoz, és több mint 2400 matricacsomaggal büszkélkedhet. A kezdéshez nyissa meg a Jelző matricák webhelyet az iPhone vagy Android okostelefon vagy táblagép böngészőjében. Ezután keressen egy matricacsomagot, vagy válasszon egyet a kezdőlapról.

A matricacsomag oldalon felfedezheti a csomagban található összes matricát. Érintse meg az „Add to Signal” gombot.

Ez megnyitja a Signal alkalmazás matricacsomag importálási oldalát. Itt érintse meg alul a „Telepítés” gombot.

A matricacsomag mostantól hozzáadódik a Signalhoz. Ha iPhone-t használ, az új matricacsomagot a matricák szakasz tetején találja. Válassza ki a matricacsomagot, és koppintson egy matricára, hogy elküldje a csevegésben.

Ha androidos okostelefont használ, az új matricacsomagot a matricaszakasz végén látja. Válassza ki a matricacsomagot, és koppintson a matricára, hogy elküldje a csevegésbe.


Használ iPhone-t? Változtassa magát szórakoztató matricákká Memoji matricák használatával!

ÖSSZEFÜGGŐ: A Memoji matricák használata iPhone-on és iPad-en
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok