Meghalt egy másik Google VR alkalmazás, újjáéledt nyílt forráskódú projektként – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.31. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

A Tilt Brush VR környezetben rajzoló művész.
Google

A Google egyre csökkenő érdeklődése a VR iránt a Álmodozik, Ugrás, és a korai VR szoftver más ikonikus darabjai. De a vállalat legújabb áldozata, a Tilt Brush VR festményalkalmazás tovább élhet, hogy elmondhassa a meséjét. A Google bejelentette, hogy befejezi a Tilt Brush támogatását, és meglepetésünkre nyissa meg az alkalmazás beszerzését hogy bárki bütykölhessen.

A Tilt Brush mögött álló vállalat, a Skillman & Hackett megszerzése után a Google 2016-ban nagy népszerűségnek örvendett a népszerű VR alkalmazással. Minden VR platformon otthonra talált, és továbbra is elérhető lesz ezeken a platformokon – csak a Google támogatása nélkül. Most bárki megtalálhatja a Tilt Brush kódot a GitHubon, módosítsa és terjessze kedvükre (nos, érdemes elolvasni a Apache irányelvek mielőtt bármit is túl ambiciózus lenne).

Tilt Brush alkotótárs Patrick Hackett azt mondja, hogy bár „ez a Tilt Brush végének tűnhet”, számára ez „halhatatlanság”. A nyílt forráskódú Tilt Brush új életet élvezhet a rajongókkal, művészekkel és alkotókkal, akik már publikálnak a szoftver módosított verziói. Nem is beszélve arról, hogy a Tilt Brush a VR történetének fontos része, és most archiválhatjuk a forráskódját, hogy az emberek élvezhessék a jövőben.

A Google-nek az engedélyezési korlátozások miatt el kellett távolítania néhány adatot a Tilt Brush kódból, de ezekről az elveszett adatokról továbbra is információkat találhat a Google építési útmutató. Bárki megváltoztathatja ezt a forráskódot, vagy kiadhatja saját alkalmazását a Tilt Brush alapján, mindaddig, amíg a Apache irányelvek amely alatt a Tilt Brush eredetileg megjelent.

Forrás: Google keresztül Engadget
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it