Kíváncsi, milyen nagyok a kitalált bolygók? Ez a kozmikus videó összehasonlítja őket – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.27. 143 Views 0 Likes 0 Ratings

143 Views 0 Ratings Rate it

Ficitonal bolygók méretének összehasonlítása
MetaBallStudios

Elgondolkozott már azon, hogy az olyan kitalált bolygók, mint Hoth, Romulus és Arakis, mennyire halmozódnak egymáshoz vagy a Földhöz képest? Szerencséd van. YouTuber MetaBallStudios (valódi neve Alvaro Gracia Montoya) matekozott, és félelmetes videójuk mindenféle sci-fi bolygót mutat be, kicsiktől nagyobbakig.

Az izgalmas videók felmérik a popkultúra bolygókat, kezdve az ember nagyságú bolygóktól és onnan felfelé haladva. Még a Naprendszerünk bolygói közül is sok van benne, hogy egy kicsit könnyebben megérthesse a teljes skálát. A videó a következővel kezdődik: „The Speck” Horton kit hall, amely mindössze 0,9 milliméter, és ezzel végződik Star Trekaz észbontó Dyon Sphere, amely 200 000 000 kilométert mér.

A videó öröm csillagászat gyakorlatilag minden rajongás geekjei Ki vagy doki, Csillagok háborúja, Starcraft, Halo, Star Trek, Idegen, Dűne, Marvel Comics, Transzformátorok, Avatar, Metroid, Holttér, Felsőbbrendű ember, Tömeghatás, és sokan mások. És oké, nem minden kitalált bolygó szerepel itt, mivel ez nevetségesen hosszú videót eredményezne, de a legnépszerűbbek is szerepelnek benne.

Minden felsorolt ​​bolygó méréseket is tartalmaz, Montoya forrásai pedig a videó leírásában szerepelnek. Minden fehér színnel felsorolt ​​mérésnek igazolt forrása van, míg a sárgával felsoroltak hozzávetőleges becslések. MetaBallStudios rengeteg hasonló videója van, amelyek összehasonlítják más furfangos dolgok méretét, mint például a kitalált csillaghajók, a szárazföldi járművek és a szörnyek.

keresztül Nerdist
Source link


143 Views 0 Ratings Rate it