Ez a valószínűtlen szerelmi történet az ország legkedveltebb romantikus vígjátéka

Avatar Gadam | 2021.02.03. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Egy pár a kanapén nézi a rom-com-ot.
MiniStocker / Shutterstock

A Valentin-nap a sarkon van, és ha egy éjszakát tervez, egy film kerülhet napirendre – különösen egy romantikus. Ha segítségre van szüksége egy jó kiválasztásához, Kupon gyep épp Valentin-napra fedezte fel az Egyesült Államok legnépszerűbb rom-com-ját.

Az ország kedvenc romantikus vígjátékának felfedezéséhez a Coupon Lawn a Google Trends és a Google AdWords szolgáltatásait vizsgálta 2018-2020 között. Összehasonlította a különféle filmekhez kapcsolódó kifejezéseket, és azt, hogy miként nézhette meg őket Valentin-nap körül. Ezzel az információval felvértezve a Kupongyep kitalálhatta, hogy melyik mozdulat a legnépszerűbb az országban, valamint az egyes államok egyéni választását.

Szóval, melyik vígjáték a szerelmesek számára került a csúcsra? Ez lenne az 1990-es évek Csinos nő, Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével.

Színkódolt amerikai térkép, amely minden állam legnépszerűbb rom-com-ját mutatja 2020-ban.
Kupon gyep

A szerelmes prostituáltról és üzletemberről szóló film a 2018–2019-es listán az élen jár, de 2020-ban egy másik klasszikus trónfosztotta: A menyasszony hercegnő.

Néhány más romantikus film, amelyet az emberek nyilvánvalóan előnyben részesítenek, mindenekelőtt:

  • Tanácstalan: Ez az 1995-ben Alicia Silverstone és Paul Rudd főszereplésével készült film Jane Austen filmjére épül Emma.
  • Tizenhat gyertya és Csinos rózsaszínben: Minden szerető tudja, hogy soha nem tévedhet el a V-Day John Hughes klasszikusával.
  • Őrült gazdag ázsiaiak: Ez a legújabb film (2018) egy New York-i emberről, aki Szingapúrba utazik, hogy vőlegényének családjával először találkozhasson, komédiaarany!

Remélhetőleg a térkép vége Kupon gyep és a fenti lista jó kiindulópontot ad ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes filmet, amelyet megnézhet, miközben a mézével simul.

[Via Apartment Therapy]
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it