Meglepetés! Az ingyenes Netflixet ígérő Android malware nem biztosított ingyenes Netflix szolgáltatást – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.07. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Netflix logó, Jack Nicholson félelmetes "Itt van Jonny!" arc.
Netflix

Soha nem tudhatod, mit találsz a Google Play Áruházban. De ha olyan alkalmazást lát, amely ingyenes Netflix-t ígér, kérjük, hagyja figyelmen kívül, és kölcsönözzen egy családtag fiókját, mint mi mások. A FlixOnline nevű alkalmazás két hónapig ült a Play Store-ban, ígérve az ingyenes Netflix-et, és természetesen sikerült mintegy 500 eszközre dobni a rosszindulatú programokat.

Először észrevette Ellenőrző pont kutatás, a FlixOnline alkalmazás nem biztosít ingyenes Netflix hozzáférést. Ehelyett több mobiltelefon-engedélyt kér az áldozat WhatsApp-értesítéseihez való hozzáféréshez. Aztán válaszol minden bejövő üzenetre egy hirdetéssel – kitaláltad – az ingyenes Netflixről.

2 hónap ingyenes Netflix Premium díjmentesen A KARANTANT (CORONA VÍRUS) OKÁÉRT * 2 hónapig ingyenes Netflix Premium szolgáltatást kaphat bárhol a világon 60 napig. Szerezd meg most ITT [Link Removed].

Igen, mindannyian megérdemeljük az ingyenes Netflix-et „A KARANTANT OKÁRA”. De az App Store-ban, vagy valahol a Netflix valódi próbaverzióján kívül nem talál ingyenes Netflix-t. Bár ez a FlixOnline kártevő egyszerű féregnek tűnhet, felhasználható személyes adatok lekérésére az áldozatok telefonjairól vagy más alkalmazások eltérítésére.

A Google röviddel a felfedezése után eltávolította a FlixOnline-ot a Play Áruházból Ellenőrző pont kutatás. Ennek ellenére bárki, aki rendelkezik technológiai tapasztalattal, elmondhatja Önnek, hogy az ingyenes Netflixet ígérő alkalmazás veszélyes, és az a tény, hogy a Google radarja alatt repült, azt mutatja, hogy kerülni kell az olyan Android-alkalmazásokat, amelyek halványnak tűnnek, vagy túl jó állításokat hirdetnek, hogy igazak legyenek.

Ha letöltötte a FlixOnline alkalmazást, törölnie kell az alkalmazást, és meg kell változtatnia a telefonján elérett összes fiók jelszavát. Talán most jó alkalom arra, hogy biztonságos bejelentkezési információkat állítsunk elő a jelszókezelő, vagy zárolja a fiókját a kétfaktoros hitelesítés.

Forrás: Ellenőrző pont kutatás keresztül Gizmodo
Forrás link


15 Views 0 Ratings Rate it