Megújuló energia – jó alternatíva a vállalkozások számára?

Avatar admin | 2021.05.12. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

A fenntartható erő szilárd és bőséges, és valószínűleg kivételesen szerény lesz, ha javul az innováció és az alap. Ez magában foglalja a napenergia, a szél, a geotermikus energia, a vízenergia és az áramló energiát, a kőolajszármazékok nélkül kifejlesztett és összegyűjtött bioüzemanyagok mellett. A megújuló energiák, mint például a szén és az olaj, túlzott vizsgálatokat és elképzelhetõen veszélyes bányászatokat igényelnek, unalmasak, és költségesebbek lesznek, mivel a rendelkezések csökkentik és növekményt kérnek.

Megújuló energia - jó alternatíva a vállalkozások számára

A fenntartható energia pillanatnyi szintű fosszilis tüzelőanyag-melléktermékeket hoz létre, és ily módon segíti a nem megújuló energiaforrások felhasználása által kiváltott környezeti változásokat.

A megújuló források megértése

A fenntartható áramforrásokat úgy nevezik meg, hogy a geotermikus és áramló energiák mellett a nappali fény folyamatosan megújul. A Föld felszínének napos felmelegedése szélt okoz. A napfény ugyanúgy hatalommal tölti el a a víz körforgása, amelyet vízerőművek útján kezelnek, ideértve a hidroelektromos gátakat és a kevésbé tolakodó kereteket, amelyek nyeregbe patakokat vagy tengeri apályokat és folyóvizeket vezetnek. A bioüzemanyagokat a nappali fény felhasználásával fejlesztik ki. A geotermikus energiát kifogyhatatlannak tekintik annak fényében, hogy a Föld közepén radioaktív rothadás okozza azt, amelynek nem szükséges hamarosan lehűlnie. Az árapályokat a nap és a hold gravitációs vonzata okozza. Szerzés Megújuló energia munkahelye vagy otthona számára óriási bónusz, amelyet soha nem fog megbánni, most sem, és a jövőben sem.

Az erőforrások nyitottsága

A szén, az éghető gáz és az olajtartályok korlátozottak és el vannak takarva. Minden eszköz homályos és korlátozott intézkedése mélyen a föld alatt vagy a tenger alatt található. Ahogy egyre több gyűlik össze, az új források felfedezése problémásabbnak és költségesebbnek bizonyul, és a helytelen felhasználás valóban nehéz és egyes esetekben veszélyes is. A minimális raktárak, például az olajhomok, óriási mennyiségű gáznemű benzin fogyasztását követelik meg, hogy ezeket felhasználható olajokká finomítsák. A tengerfenék alá behatolva kataklizmatikus szerencsétlenségeket idézhet elő, például a British Petroleum oil 2010-es csúszását. A környezetbarát erőt viszont éppúgy könnyű felfedezni, mint a szél vagy a napfény.

Megújuló energia - jó alternatíva a vállalkozások számára - szélpark

Rendíthetetlen minőség, stabilitás és biztonság

Az olaj napi költségei számos összetevőre támaszkodnak, emlékezve az igazán instabil területek politikai stabilitására. A fenntartható hatalom magánkézben szállítható, és ezért nem tehetetlen a távoli politikai zavarokkal szemben. A kőolajtermékeket magukban foglaló jóléti aggályok jelentős része, például az olajfázisokon történő robbantások és a leeső szénbánya aknák, nem léteznek fenntartható erővel.

A szennyezés veszélyei

Több kormány felvetette, hogy a fenntartható energia sokkal tisztább, mint a nem megújuló energiaforrások. A szénbányászat és az olajkutatás és -finomítás erős káros anyagokat, pl higany és más jelentős fémek. Az áramtermelés céljából történő szénmásolás hatalmas mennyiségű vizet használ fel, rendszeresen felszabadítja az arzént és az ólmot a felszíni vizekbe, és szén-dioxidot, kén-dioxidot, nitrogén-oxidokat és higanyot juttat a levegőbe. A gáz és más kőolaj alapú nyersanyagok hasonló szennyeződésre törekszenek. Ezek a szennyeződések légúti megbetegedéseket okoznak és elpusztulnak az emberekben, maró felhőszakadást okoznak, amely károsítja a szerkezeteket és megsemmisíti a kényes környezetet, és kimeríti az ózonréteget. A tiszta energia legjobb forrásai a bioüzemanyagok, a napalapú és a szélenergia.


Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok