Mi a fogtündér menetrendje manapság?

Avatar admin | 2021.05.11. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a fogtündér napjainkban mire számító cikkhez?

Fénykép: Fotokrízis (Shutterstock)

Hasonlóan a két prominensebb mitikus lényhez, aki látogassa meg gyerekeinket, a A Fogtündér műveletei otthonról otthonra változhatnak. De a Mikulással és a húsvéti nyuszival ellentétben a szülőknek fel kell készülniük arra, hogy gyakorlatilag az év bármelyik éjszakáján megérkeznek, mivel a fog elvesztése meglehetősen kiszámíthatatlan esemény. És különösen, ha először fog fogat gyűjteni otthonában, akkor azon tűnődhet, hogy mi van van napjainkban a tejfog menési aránya?

Emlékszel, hogy felébredt negyedére, vagyzihál– egy dollár a saját párnád alatt gyerekként. De figyelembe kell venni az inflációt, valamint azt, hogy mit fogadnak gyermeke barátai, és végső soron azt, hogy mi van a saját pénztárcájában bármelyik éjszaka. A Delta Dental évesEredeti fogtündér szavazás”Az országos átlagot fogonként körülbelül 4,70 dollárra becsüli, ami a cég szerint minden idők legmagasabb pontja, de melyik régiónként változik. Gondoltam it családonként is nagyban eltérhet.

Egy szülő a mi életünkben Utódok Facebook közössége nemrégiben megkérdezték, hogyan kezelik más családok a Fogtündér-fizetéseket, és a válaszok az első fogért járó óriási 20 dollártól egészen egy arany dollár érméig váltakoztak.

A csoport egyik legnépszerűbb válasza az volt, hogy minden egyes fogért 2 dollár számlát adtak – ez a Kétedik tündér, végül. De természetesen néhány szülő egy lépéssel tovább lépett. Íme, Seth jegyzete, amely egy éjszaka jól jött, amikor lánya fogát túlságosan belenyomták a párna alá:

Illusztráció a fogtündér napjainkban mire számító cikkhez?

Fénykép: Seth Hill engedélyével használják

Seth azt is mondja: “A Chompernica Flapgum, a készletgazdálkodás szakembere is bejelentkezett, ha elveszett fogak voltak, vagy kérést tartottak egy különösen göndör kinézetű szemfogra.”

Más szülők a Fogtündér látogatásait használták alattomos módon arra, hogy a gyerekek gyakorolják pénzszámolási képességeiket. Az első fog dollárszámlát hozhat, de a következő négy negyedet, majd 10 fillért hoz. Az egyik szülő szeret valamilyen összeget hagyni egy-két dollár között, főleg laza pénznemben.

Néhány szülő pedig inkább a mágikus előadásra koncentrált, nem pedig a tényleges összegre. Például egy aranyérme szép, akárcsak egy dollárjegy – de mi van egy hajtogatott aranyérmével belül egy dollár bankjegy, így:

Illusztráció a fogtündér napjainkban mire számító cikkhez?

Fénykép: Lee Brouwer engedélyével használják

Eközben Carianne azt mondja, hogy Fogtündér pénzét csillogtatja: „Anyám mindig adott egy felét dollár vagy néhány negyed, amelyet csillogó körömlakkal festett. Imádtam ezt a „tündérpénzt”, és a mai napig megvan az enyém. Ugyanezt teszem a lányomért is; ő szereti ezt.”

Mondja el nekünk a megjegyzésekben: Hogyan működik a Fogtündér otthonában? Mennyi pénzt szereznek gyermekei foganként? (És mit csinálsz, amikor a Fogtündér elkerülhetetlenül elfelejt meglátogatni egy éjszaka?)


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok