Mi a teendő a bőrkeményedésekkel, ha a habkő nem vágja el?

Avatar Gadam | 2021.08.02. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Egy nő elektromos görgős reszelőt használ a bőrkeményedésein

Fénykép: skimin0k (Shutterstock)

Work a kezét vagy lábát, és a bőrkeményedés elkerülhetetlen. Most, hogy súlyemelő vagyok, Nekem van bőrkeményedés a tenyeremen és az ujjamon; amikor roller derbit játszottam, Régebben a lábam bizonyos részein volt. Az általános tanács – óvatosan dörzsölje meg a bőrkeményedését habkővel vagy súrolórongygal – sajnálatos módon nem megfelelő a nagy igénybevételű bőrkeményedésekhez.

Ezért nagy rajongója vagyok a két szerszámnak, mindegyiknek kicsit specializáltabb, mint amit a helyi üzlet bőrápolási részében talál, minden egyes kimondottan alkalmasabb komoly bőrkeményedések kezelése.

Miért van szüksége kallusz fájlra?

Az első megálló a simább, kevésbé sérülésveszélyes kezek és lábak felé vezető úton a lábreszelő, más néven a kallusz rasp. Nyilvánvaló, hogy nem olyasmit keres, ami elvégzi a feladatát val vel csiszolópapír vagy habkő; szerszámot szeretne készíteni fém. Úgy kell kinéznie, mint egy sajtreszelő.

Valójában annyira hasonlíthat a sajtreszelőre, hogy Microplane készítette. Nekem van egyik lábfájljukat és az majdnem úgy néz ki, mint amit citromhéjhoz használok. Szerencsére más színű, mint amit a konyhában tartunk, ami segít nekem könnyebben szétválaszthatja személyes ápolóeszközként, és nem sajtreszelőként láb. (A weboldalukon azonban „lábreszelőnek” is nevezik. Nagyon sajnálom.)

Ha még nem áll készen a Microplane sík lábára,rácsos, könnyebb kötelességű kalluszreszelő ezt minden habkő vagy csiszolólapot is kifúj a vízből. Én is hallottam jót róla PedEgg, bár magam sosem használtam ilyet.

Miért van szüksége elektromos kalluszcsiszolóra?

Már rendelkezik kalluszfájllal, de fokoznia kell a dolgokat? Nemrég kaptam egy elektromos kalluszcsiszolót, és rúgom magam, amiért nem vettem egyet emelőkarrierem során.

This is the model I’ve got. It’s battery powered and charges over USB. It has removable heads so you can choose coarser or finer grits. Most importantly, it can grind through a tough callus in minutes instead of requiring umpteen after-bath sessions with a file.

If your calluses are on your hands, rather than your feet, there’s a further advantage: its grinding surface is small enough that you can easily target even those calluses at the base of your knuckles, the ones that are nearly impossible to get with a big, flat, Microplane-style file.

As we mentioned in our earlier útmutató a bőrkeményedések kezelésére, biztonságos, sőt előnyösebb lecsiszolni az összes kérges bőrt. énf Nehéz volt az alkalmazott eszközökkel a probléma tetején maradni, kipróbálni egy kallusz fájlt vagy egy elektromos kalluszeltávolítót.


Forrás link


19 Views 0 Ratings Rate it