Mi a teendő, ha a YouTube leáll a régi Apple TV-n

Avatar admin | 2021.02.05. 105 Views 0 Likes 0 Ratings

105 Views 0 Ratings Rate it

A (z) – i értesítés szerint alma, A YouTube március elején megszünteti egyes Apple TV-k támogatását. A felhasználók továbbra is megnézhetnek videókat egy másodlagos Apple-eszközről az AirPlay-n keresztül, de maga a YouTube-csatorna nem használható 2012-től a harmadik generációs Apple TV-ken.

Az újabb Apple TV-eszközök, például az Apple TV HD és az Apple TV 4K, továbbra is támogatják a YouTube-ot. Ezek a modellek a tvOS-t futtatják, amely az iOS módosított változata. Ez azt jelenti, hogy sok ugyanazt a média alkalmazást futtathatják, mint egy iPhone. A régebbi Apple TV-k azonban saját “csatornákat” használtak, amelyeket kifejezetten ezekhez a modellekhez kellett készíteni. A YouTube már támogatta az első és második generációs Apple TV-ket, így csak idő kérdése volt, hogy a gen 3-at is összekeverjék-e.

Szeretnénk megoldást kínálni az érintettek számára, de eddig nem láttuk. Ez a régebbi Apple TV-k tulajdonosainak két lehetőséget kínál a YouTube TV-n való megtekintésére. Az első az AirPlay használatával nézi a YouTube-ot. Az AirPlay figyelése kisebb jelentőségű, de mégis extra lépés. Szüksége lesz egy kompatibilis iPadre vagy iPhone-ra, ahonnan átküldheti.

A másik lehetőség még kevesebb nagy: Sböngésző egy másik eszközre, ha a YouTube-ot akarod nézni. Lehetséges, hogy Önnek már van életképes alternatívája, például intelligens tévé vagy játékkonzol, például a PlayStation 4 és 5, vagy az Xbox One, a Series X vagy a Series S.

Emellett valószínűleg ideje frissíteni az ősi Apple TV-t. És ha mégis, akkor több lehetősége is van. A legjobb frissítés a meglévő Apple TV-felhasználók számára az a legújabb Apple TV HD vagy Apple TV 4K. Az Apple TV 4K az erősebb lehetőség, de az Apple TV HD még mindig remek választás azok számára, akiknek nincs 4K tévé. Bármelyik komolyabb frissítésnek érzi magát, ha egy régebbi Apple TV dobozról lép tovább.

Ha az új Apple TV-k túl drágák, akkor átugorhat Az Amazon Fire TV botja vagy egy Roku. Jó hír, hogy bármelyikre beszerezheti az Apple TV alkalmazást, ami azt jelenti, hogy továbbra is megnézheti az összes Apple által vásárolt tartalmat (vagy előfizetését) anélkül, hogy fizetne egy drágább Apple TV set-top boxért.


Source link


105 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok