Mi az a DoNotPay, és fel kell-e fizetnie? – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.16. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

A DoNotPay céloldalának képernyőképe
Ne fizess

A DoNotPay még 2015-ben egyszerű szolgáltatásként indította útjára a parkolójegyek leküzdését, de az azóta eltelt években sokoldalú jogi asszisztenssé fejlődött, amely mindenféle bajban segíthet. De pontosan mit tehet, és érdemes-e ezekre a szolgáltatásokra előfizetni? Erről lesz szó ebben a cikkben.

Szóval, mi az alapkoncepció?

A DoNotPay nagy eladási pontja, hogy ez az „Első Robot Ügyvéd” – és ez nagyon sokat jelent. Akár a bürokratikus bosszúsággal foglalkozik parkolójegy fellebbezése, vagy a túlságosan bonyolult folyamat a visszatérítés az Uber Eats megrendelésére, A DoNotPay büszke arra, hogy megoldja ezeket a kérdéseket az Ön számára.

Ez egy bővülő szolgáltatás, amely gyakran kap új funkciókat – ezt jó látni az előfizetéses szolgáltatásban. Például a DoNotPay nemrég jelentette be hogy a nyereményjáték beírása sokkal egyszerűbb folyamat lesz, még akkor is, ha az őket befogadó vállalatok megpróbálják bonyolítani a dolgokat.

A mélyebb jellemzők

Pillanatkép a DoNotPay súgóoldaláról az e-mail spamelők perelésére
Ne fizess

De ez csak a felszínen karcolódik, míg az olyan alkalmazások, mint a visszatérítések vagy a tagságok lemondása a leggyakoribb alkalmazások, rengeteg lényeges képességgel is rendelkezik. Ezen keresztül pert indíthat magánszemélyek és vállalatok ellen kis értékű követelések bírósága gombnyomással a DoNotPay-nek köszönhetően, és még az alkalmazás piszkozata is megvan különféle jogi dokumentumok az Ön számára.

Utálod, ha elfelejted lemondani az ingyenes próbaverziót, és felszámolod? A DoNotPay megteszi hamis hitelkártyát generál felhasználhatja olyan ingyenes próbaverziókra való regisztrációra, amelyeket a cégek nem számíthatnak fel, miután a próba lejárt. Ezzel együtt létrehozhat is hamis telefonszámokat ha kényelmetlenül érzi magát az a társaság, amely rendelkezik ilyen információval, vagy el akarja kerülni a spamhívókat – akkor is küldhet SMS-t és hívhatja ezeket a számokat, ha kapcsolatba kell lépnie valakivel, de nem szeretné, ha tudnák valódi számjegyeit.

Ne fizess "Robo Revenge" utasítások oldal
Ne fizess

És ha a spamről beszélünk, a DoNotPaynek van néhány trükkje a hüvelyében, hogy ezzel is foglalkozzon. A DoNotPay megteszi harcoljon az e-mail spam ellen az egyik hamis hitelkártyájával vezetheti tovább a csalókat, miközben összegyűjti az adataikat, így pénzügyi kártérítést követelhet. Hasonló rendszer van érvényben a spamhívók vagyRobocalls. ” Akár a DoNotPay kis értékű bíróságok peres lehetőségeit is felhasználhatja a spammer szolgáltatójának üldözéséhez, ha a spammer nem hajlandó fizetni.

Ezen felül a DoNotPay segíthet a megtakarításban pénzt számlákon és felkutassa a pénzt, amit nem is ismert jogosult voltál rá, kezdve igény nélküli öröklés nak nek elfelejtett visszatérítések. A DoNotPay egyúttal mestere is a kijutásnak előfizetési szolgáltatások és tornaterem tagság, megszerezheti a megérdemelt kártérítés a légitársasággal szerzett rossz tapasztalat után, és várakozással vár Önre az ügyfélszolgálattal (többek között a átvágta a sort).

Kapcsolatba kell lépnie vagy el kell küldenie valamit a fogvatartottaknak? A DoNotPay segíthet, valamint a különböző államokkal kapcsolatos konkrét tanácsok adása. Vagy ha szeretné, a DoNotPay ingyenes születésnapi ajándékokat talál Önnek, csak szórakozásból.

Bár nem valószínű, hogy használja a DoNotPay által kínált összes funkciót, az alkalmazás által segített jogi kérdések széles skálája ad némi nyugalmat. A DoNotPay hasznos dolog, amely körül van, és nehéz helyzetben összekapcsolódhat – de ez nem mentes a problémáktól.

Mik a hátrányai?

Nem meglepő, hogy a DoNotPay egy fizetős szolgáltatás, és azt hirdeti, hogy csak havi három dollárba kerül, ami remek ár mindenért, ha kínálnak. Azonban egy olyan vállalat számára, amely folyamatosan azt mondja, hogyan próbálja megakadályozni, hogy a vállalatok bánásmódban részesítsék Önt, ennek az árát tekintve méltányos részét teszi ki.

DoNotPay regisztrációs oldal
Ne fizess

Mivel a feliratkozási oldalra lépés után könnyen elmulaszthatja az apró betűs részt, amely azt állítja, hogy valójában egy teljes év DoNotPay-t fizet előre – 36 dolláros előfizetés, amely évente megújul. Ez az ár rendben van, és még mindig havonta három dollárra rúg, de az a kérdés, hogy nem kérhet részleges visszatérítést az év közepén. Döntsd el, hogy nem akarsz / kell-e a DoNotPay csak néhány hónapon belül? Lemondhat, de ez csak megakadályozza, hogy a következő fizetési napra számoljanak fel – visszatérítés nem látható, de legalább a számlázási ciklus hátralévő részében továbbra is hozzáférést biztosít a szolgáltatáshoz.

Az alkalmazás és a weboldal kialakításával kapcsolatban is felmerül néhány probléma. A DoNotPay kifejezetten mobileszközökhöz készült, ami rendben van, de a weboldal ennek hiányában érzi hiányát, és nincs optimalizálva a számítógép nagyobb képernyőjére.

A DoNotPay kezdőlapja a számítógép képernyőjén
Nézd meg azt az üres helyet Ne fizess

Az alkalmazás általános kialakítása feleslegesen nehéz lehet a navigálásban is. Ha csak a DoNotPay által kínált szolgáltatásokat kívánja böngészni, rengeteg oldalt kell ásnia, hogy mindezt megtekinthesse – nincs kényelmes lista, amelyet megnézhetne. Ez megnehezítheti a szolgáltatás teljes körű használatát, és csak a rossz elrendezés miatt teljesen hiányolhat bizonyos funkciókat.

Lehet, hogy ezek a kérdések nem foglalkoznak önökkel, de ami különösen elkeserítő bennük, hogy teljesen kijavíthatók. Nem igényel túl sok előfizetési szolgáltatást a webhely és az alkalmazás általános kialakításának javítása érdekében, hogy megkönnyítse ügyfeleinek a dolgát. És annak egyértelművé tétele, hogy az ügyfelek várhatóan mennyi pénzt költenek, a DoNotPay-nek kezdettől fogva meg kellett volna tennie – különösen figyelembe véve azokat az értékeket, amelyeket a vállalat állítólag fenntart.

Fel kell iratkoznia?

A DoNotPay regisztrációs oldalának képernyőképe
Ne fizess

A DoNotPay nagyszerű szolgáltatás – némi hatalmat ad a kezébe olyan helyzetek kezelésére, amelyeket a kormányok és a vállalkozások gyakran túlságosan bonyolítanak. Még akkor is, ha csak az alkalmazás néhány funkcióját használja, az alacsony előfizetési ár mégis indokolt vásárlássá teszi, még akkor is, ha az előzetes költségek kissé félrevezetőek.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy az alkalmazás jelenleg csak iOS eszközök. A webes verzió természetesen megvan, de ha dedikált Android-alkalmazást keres, akkor sajnos nincs szerencséje.

Bár nehézségekbe ütközhet, ha mindezt megtalálja az alkalmazáson belül, a funkciókészlet lenyűgöző, és sokat segíthet, függetlenül attól, hogy légitársaságokkal vagy a helyi önkormányzattal foglalkozik. A DoNotPay megpróbál eltávolítani némi stresszt az életéből és időt spórolni, és mindkettőt jól csinálja. Ha bármi, ami ebben a cikkben szerepel, érdekelt, a DoNotPay mindenképpen érdemes legalább megnézni, az évi 36 dolláros kért ár mellett.
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok