Miért nem szabad megvárnia az üdülési szezonbeli utazások lefoglalását

Avatar admin | 2021.07.12. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A miért nem kellene megvárni az ünnepi szezonbeli utazás lefoglalását című cikk képe

Fénykép: Jaromir Chalabala (Shutterstock)

Ha pénzt szeretne megtakarítani a téli utazásokra szóló repülőjegyekre, akkor foglaljon most. A pandémiát követő kereslet valószínűleg 2021-ig magas marad, ami azt jelenti, hogy az ülések ára csak drágulni fog, amikor az utazási csúcsszezonhoz közeledünk. Ha „ellentétes szezonban” vásárol most a téli viteldíjakra, akkor valószínűbb, hogy jó üzlethez jut. Itt van, amit tudnia kell.

Miért keresnek drágábbakat a viteldíjak ezen a télen?

Normális esetben már korán szeretné lefoglalni repülőjegyeit az üdülési utazásokhoz, amikor a repülőjegyek általában kevésbé szűkösek. Pontosan hogyan korai? Scott Keyes Scott olcsó repülőjegyei a belföldi járatok esetében három-hat hónapos, a nemzetközi utazások esetében pedig három-tíz hónapos „Goldilocks Window” -ot javasol.

Mivel azonban sokan kihagyták a belföldi légi utazást az elmúlt ünnepi szezonban a járvány miatt számítson a megnövekedett keresletre a repülőjegyekre többen tervezik a családjukkal való újraegyesülést később ebben az évben. A nemzetközi utazási díjak is magasak lesznek kereslet, mivel Ázsia és Európa határai jelenleg vagy zárva vannak, vagy csak most kezdenek megnyílni a nem alapvető utazók előtt a világjárvány csúcspontja óta.

Plusz, sok légitársaság felszámolták a váltási díjakat, így nem kell annyira aggódnia a tökéletes üzlet megvárása miatt. Ez azt jelenti, hogy most megragadhatja a járatot, majd később költségmentesen megváltoztathatja, ha később jobb ajánlat jön létre, mivel jóváírásként visszaadják az árkülönbséget (kivételek vonatkoznak: olvassa el ezt az Értékpingvin cikket részletesebb információkért az egyes légitársaságokról). Mindez azt mondta, hogy valószínűleg most is nagyon jó árat fog elérni egy járaton mivel korán foglalsz.

Also, when looking for a flight, remember that sometimes two one-way fares can be cheaper than round trip tickets (not always, but it’s worth a look). And since most travelers like to be home for the weekend, A pont srác azt javasolja, hogy a szombat esti tartózkodás szerepeljen az oda-vissza jegyeken, mivel a viteldíj valószínűleg olcsóbb lesz.


Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok