Milyen babafelszerelést vásárolhat használtként, és mi legyen új

Avatar admin | 2021.06.23. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a használt babafelszereléshez használt cikkhez, és mi legyen új

Fénykép: TRMK (Shutterstock)

Egy vadonatúj, apró kis lénynek nem szabad ennyivel járnia dolog. De amikor egy baba beköltözik az otthonodba, hoznak magukkal egy kiságyat, babakocsit, autósülést, fürdőkádat, mellszívót, palackokat, járókát, ruházatot, és tovább. És ezek mindegyike olyan költségekkel jár, amelyek idővel valóban összeadódhatnak.

Alapján a 2015. évi fogyasztói kiadások felmérése, házas, közepes jövedelmű, a kétgyermekes család évente 12 980 dollárt költhet –majdnem annyi, mint egy vadonatúj kompakt autó ára. És az autóvásárláshoz hasonlóan az új szülők is kísértést érezhetnek a kötelező felszerelések megvásárlásához egy szállítmányboltban vagy a Facebook Marketplace-en. De néhány tételt, fennáll annak a veszélye, hogy veszélyes dolgokat kaphat ha nem vigyázol.

Nem szégyen felütni a barátokat és a családot a gyengéden használt tárgyakért a kicsi számára. Ön és gyermeke biztonsága érdekében azonban tudnia kell, mire spórolhat, és mikor kell fröccsölnie. Meghatároztuk azokat az alapvető elemeket, amelyeket márkának kell vásárolnia biztonsági és higiéniai okokból új. Megosztottuk a leosztásokat is elfogad gondtalan egy baráttól vagy családtagtól, és mely tárgyakat vásárolhat gond nélkül használtan egy használt áruházból.

Melyik babafelszerelést kell újonnan megvásárolni?

Ttöbb oka van annak, hogy az új szülők ne vásároljanak használt autóüléseket, aszerint Fogyasztói jelentések. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy remek formában van,s nehéz megállapítani, hogy az autóülés lejárt-e, a gyártó visszahívta-e, vagy nem balesetben megsérült. Költségvetésének megfelelő új autósülés vásárlásakor ne feledje, hogy nekik át kell adniuk a szövetségi biztonsági előírásokat – mindaddig, amíg ezt teszik, még megfizethetőbbek is tökéletesen biztonságosak.

Egy másik kulcsfontosságú darab vásárolni új egy mellszívó. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal szerint, nincs garancia arra, hogy a készüléket a tulajdonosok között megtisztítják és fertőtlenítik, ami lehetővé teheti olyan fertőző részecskék lenyelését, amelyek megbetegíthetik Önt vagy babáját. A biztosító társaságoknak fedezniük kell az emlőpumpa költségeit a megfizethető ellátási törvény szerint, ezért forduljon hozzájuk vagy a helyi egészségügyi osztályhoz, hogy megtudja, mit kell tennie annak megszerzéséhez.

Ugyanezen a vonalon győződjön meg arról, hogy új cumisüvegeket, mellbimbókat és cumikat keres. A műanyag valószínűleg a pokolon járt át korábbi tulajdonosának szájában, és valószínűleg megtörtént az ismételt tisztítás miatt romlott. Lehet, hogy magától értetődik, de ugyanez vonatkozik a gyerekek fehérneműjére is.

Gyerekek is tegye a kiságyakat hatalmas kopáson keresztül (kép, ahogy egy kisgyermek rángatja a síneket, miközben arra várnak, hogy felszabaduljanak), és az ízületek gyengévé válhatnak a tárolás hevében. Ezenkívül az Egyesült Államok Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottsága 2011-ben korszerűsítette a kiságyakra vonatkozó biztonsági előírásait, hogy azok tartósabbak és szerkezetileg megbízhatóbbak legyenek. Fogyasztói jelentések javasolja, hogy vásároljon egy új gyermekágyat, amelyet a Fiatalkorúak Gyártói Szövetsége tanúsított, hogy az megfeleljen a jelenlegi gyártási előírásoknak. Biztonsági és egészségügyi okokból mindenképpen szerezzen be új kiságy matracot.

Mi a helyzet a kéz-le-bukásokkal?

Remélhetőleg abban a szerencsében van részed, hogy egy szülő baráti falu tanácsoddal segít neked és praktikus tárgyak, mint például a gyermek fürdőkádja, járóka vagy babakocsi, amelyek megkönnyítik a zsebkönyv terhét. Per Szülők, ha elfogad egy alig használt kádat olyan személytől, akiben megbízik, mindenképpen ellenőrizze, hogy nincs-e penész vagy penész, és alaposan tisztítsa meg, csak abban az esetben.

Ezenkívül vizsgálja meg a le-lehúzható játszótéreket, hogy nincs-e rajta szakadás vagy lyuk bemutathatta fulladásveszély, és ne fogadja el, ha 2013 előtt gyártották, mivel nem felel meg a jelenlegi biztonsági előírásoknak.

A babakocsik ellenállnak a kopásnak. Ha kap ilyet, alaposan vizsgálja meg, hogy nincs-e rajta eltört vagy hiányzó heveder, és győződjön meg róla, hogy jár-e vele az útmutató füzetet. Ellenőrizze azt is, hogy 2015 előtt gyártották-e, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e a jelenlegi biztonsági előírásoknak. High székeket is elfogadhat valaki, akiben megbízik, de vizsgálja meg, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ötpontos hevederrel és rögzített lábtartóval rendelkezik-e, így gyermeke nem tud mászni vagy kicsúszni.

Milyen babafelszerelést vásárolhatok használtan?

Valószínűleg milliószor hallottad ezt, de a csecsemők gyorsan növekednek. És ha költségvetése van, nincs értelme sok pénzt költeni egy olyan anyagra, amelyet gyermeke valószínűleg csak egyszer visel (és étkezés közben tönkretesz). Nagyszerű ajánlatokat talál a babaruhákról és cipőkről bármely szállítmányboltban vagy takarékboltban. És ha aggódsz az előző tulajdonos által hátrahagyott csírákat ill egy másik vásárló, dobja a ruhát néhányszor a mosdóba, amíg újnak nem tűnik.

Vásárlás közben találhat olcsókat babajátékokkal, könyvekkel, siklókkal és egyéb bútorokkal is. Csak ellenőrizze, nincs-e laza vagy hiányzó alkatrész vagy repedezett festék (ólmot tartalmazhat). Ha azt reméli, hogy éjszaka alszik, mindenképpen ellenőrizze foglalkozik használt babaőrzőkkel, mert nem kell fizetnie a kiskereskedelemért a nyugalomért (és a pihenésért).


Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok