Hogyan adhatunk szövődményeket az óraszámához az Apple Watch alkalmazásban

Avatar Gadam | 2021.01.19. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Óralapok az Apple Watch-on nemcsak csinosak, de hatalmasak is lehetnek. A legtöbb óraszámlához a komplikációkra kijelölt területek tartoznak (kis kütyü). Így adhat komplikációkat az Apple Watch órájához.

Vannak olyan óraszámok, mint a tipográfia vagy a kaliforniai, amelyek a stílusról szólnak. És akkor vannak olyan óraszámok, mint az Infograph és a Modular, amelyek a komplikációkról szólnak. Valójában nyolc szövődmény jelentkezhet az Infograph óra oldalán. Ezek lehetnek parancsikonok alkalmazások, műveletek megnyitásához, vagy csak vizuális megjelenítések az információk vagy adatok számára.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan hozhatunk létre dátum és idő bonyodalmakat az Apple Watch számára

Harmadik féltől származó alkalmazások használatával saját egyéni bonyodalmakat hozhat létre. Például a Watchsmith alkalmazás segítségével létrehozhat egyedi bonyodalmak a dátumra, idő, naptár és egyebek.

Ha még nem ismeri az Apple Watch alkalmazást, feltétlenül töltsön el egy kis időt a kedvenc óralátogató szövődményeinek testreszabásával. A bonyodalmakat közvetlenül hozzáadhatja vagy módosíthatja az Apple Watch segítségével.

A kezdéshez navigáljon a testreszabható óra számlapjához úgy, hogy ellopja a hordozható képernyő bal vagy jobb szélét. Itt nyomja meg és tartsa lenyomva az óra számlapját. A szerkesztés menüben érintse meg a „Szerkesztés” gombot.

Most az óraszám testreszabási nézetében van. Húzza az ujját balra, amíg meg nem jelenik a „Komplikációk” szakasz. Koppintson arra a területre, ahová hozzá kívánja adni vagy módosítani kívánja a szövődményt.

Megtalálja az összes elérhető alkalmazás komplikációinak listáját. Egyetlen alkalmazás több szövődményt is szolgálhat. Kiváló példa a Parancsikonok alkalmazás az Apple Watch számára. Bármely parancsikont hozzáadhat az Apple Watch óraszámához.

Amikor a bonyodalmak nagy gyűjteményével rendelkező alkalmazásokat böngész, koppintson a „Tovább” gombra az összes komplikáció megtekintéséhez.

A listából válassza ki azt a komplikációt, amelyet hozzá kíván adni az óraszámához.

Ekkor megjelenik a komplikáció előnézete. Ismételje meg ezt a folyamatot az óra számlapjának megváltoztatásához vagy hozzáadásához. Ha végzett, nyomja meg a Digital Crown gombot az óra számlapjának mentéséhez, majd nyomja meg még egyszer, hogy visszatérjen az óra számlapjához.

És ez az! Éppen egy komplikációt adott hozzá az Apple Watchhoz. Most ugyanazt a folyamatot használva próbálja testre szabni a különböző óraszámokat a kedvenc szövődményeivel.


Szeretne többet megtudni az Apple Watch szövődményeiről? Vessen egy pillantást útmutatónkra, hogyan hozhatja ki a legtöbbet komplikációk az Apple Watch-on.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni az Apple Watch bonyodalmait
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it