Mindenki vásárolhat most egy Wyze Cam v3-at (és a Wyze-nél van akció!) – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.17. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

Wyze Cam v3 a Google intelligens kijelzője előtt.
Cameron Summerson

A Wyze Cam v3-nak sikerült egy amúgy is remek kamerát fejlesztenie, miközben az ára nagyon alacsony volt. De eddig a Wyze Cam Plus előfizető hogy v3 kamerát vegyek. A jó hír az, hogy a korlátozás már megszűnt. A jobb hír az, hogy Wyze eladó kültéri kamerákkal, intelligens sprinklerekkel és egyebekkel.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs előnye a Wyze Cam Plus előfizetés már. Még mindig kedvezményeket kap az eszközökre, ha előfizető vagy. 4 dollárt kap egy Wyze Cam v3-ból, 25 dollárt a Wyze robot vákuumból, és 5 dollárt a Wyze termosztátból és zajcsökkentő fejhallgatóból, ha előfizető vagy. De nem mindenki akarja, vagy szüksége van rá a Wyze Cam Plus előfizetésre, ezért jó, hogy a v3 Cam-ot nélküle is megvásárolhatja.

Ez annak a sok fejlesztésnek köszönhető, amelyet a legújabb verzió kapott. A beltéri / kültéri képességek, az új csillagfény-érzékelő, a színes éjszakai látás és egyebek között kénytelennek éreztük, hogy ezt “nagy előrelépésnek” nevezzük áttekintésünkben. Az egyetlen lépés visszafelé elveszíti az USB-A portot a százszorszép-láncoláshoz, de ez egy kültéri fényképezőgép ára.

Ha érdekli, hogy kültéri kamerákkal fedezze fel otthonát, a Wyze a csomag eladás történik. Jelenleg hármat vásárolhat Wyze Outdoor kamerák és kap egy negyedik ingyen. Ha négy kamera több, mint amire valaha szüksége lesz, akkor 10 dollárt kap Wyze Outdoor fényképezőgép indító csomag amikor Cam Plus-t vásárol vele. A Cam Plus általában évi 15 dollár, tehát 5 dollárért jár.

Ha érdekel a Wyze öntözőrendszer, itt az alkalom vásárolni egyet. Amikor te vedd meg az esőztetőt, kap egy év Sprinkler Plus-t a fejlett intelligens funkciók aktiválásához. Ez egy 10 dolláros érték, és egy dologgal kevesebb aggodalomra ad okot előre.

Végül, ha sok Wyze fényképezőgépe van, a Cam Plus ma kötegelt előfizetési lehetőségekkel rendelkezik. Egy előfizetés egy kamerát fed le, és ez a költség összeadódhat, ha négy vagy több Wyze kamerája van. A … val Téli kiárusítás, négy éves előfizetést kaphat 50 dollárért, 10 dolláros megtakarításért.

Ezen értékesítések egyike sem óriási, de a Wyze termékek már most is rendkívül megfizethetőek. Tehát nem meglepő, ha csak egy kicsit leveszik a tetejét. De ha minden dollár számít, és mindenképpen Wyze termékeket szeretnél, akkor itt az ideje, hogy beugorj.
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok