Működnek-e olyan alkalmazások, amelyek azt ígérik, hogy megmutatják, ki nézi az Instagramodat?

Avatar Gadam | 2020.12.28. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

Mindannyian szeretnénk tudni, hogy kik lappolnak a közösségi média profiljainkon, de az az igazság, hogy egyik legnagyobb közösségi média platform sem engedi elérni ezeket az információkat – még akkor sem, ha Ön ellenőrzött felhasználó.

Ennek ellenére van egy végtelen sok olyan harmadik fél által készített alkalmazás az Instagram számára, amelyek ígérik:

  • Mutassa meg, ha egy másik felhasználó keresett téged.
  • Kövesse nyomon, mely felhasználók nemrég nézték meg a profilját.
  • Sorolja fel a követőket, akik látják a bejegyzéseit, még akkor is, ha nem kommentálnak vagy tetszenek nekik.

Hogy világos legyek, ott semmiképpen sem egy harmadik féltől származó alkalmazás megtalálhatja ezeket az információkat az Ön számára. Semmilyen módon nem követik nyomon a felhasználók – vagy az általuk telepített alkalmazások – hozzáférését.

Ezek a hamis alkalmazások és a böngészőbővítmények biztosak néz mégis meggyőző. Ennek oka: Lehet, hogy a „legutóbbi nézeteit” véletlenszerűen létrehozott valódi fiókok listájával tölti fel, amelyek az alkalmazás minden frissítésekor frissülnek. Okos trükk ez, de ennek ellenére trükk. Ezek a nézetek nem valósak.

Ha egy alkalmazás vagy böngészőbővítmény azt állítja, hogy megmutathatja, ki nézi az Instagram-profilját vagy követi a bejegyzéseket, az hazudik. Ne töltse le, és törölje a kipróbált hasonló alkalmazásokat. Attól függően, hogy a kérdéses gagyi alkalmazás mennyire rossz, előfordulhat, hogy nyomon követi és eladja adatait, túlterheli hirdetésekkel, vagy rosszindulatú programokkal küldi be az eszközt. És még ha teljesen ártatlan is, akkor sem fog bármi hasznos.

Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, látta-e valaki Instagram-bejegyzését, az, hogy tetszett-e neki, vagy megjegyzést fűzött-e hozzá, vagy ha személyesen megemlíti Önnek. Igen, nyilvánvalóan láthatja, hogy ki nézte meg az Instagramját történetek, de ez más, mint egy szokásos Instagram post.

Egyes alkalmazások figyelmeztethetnek, ha valaki nem követi Önt. Ez különbözik attól, aki „nyomon követi”, aki a profilját nézi, mivel a követői listája mindig hozzáférhető az Ön számára; ezek az alkalmazások egyszerűen figyelmeztetnek egy olyan változásra, amely egyébként említés nélkül maradna.

Bizony, a LinkedIn Premium felhasználói pillanatfelvételt készíthetnek arról, hogy fiókjuk milyen gyakran jelent meg a keresések során, valamint listát arról, hogy kik nézték meg a profiljukat – ha hajlandók fizetni érte. De az Instagram, a Snapchat, a Twitter vagy a Facebook számára nem állnak rendelkezésre ilyen funkciók, és bármi is ígérkezik, egyetlen alkalmazás sem fogja tudni elkergetni a stalkereket és a titkos rajongókat.

[[Mashable]


Source link


34 Views 0 Ratings Rate it