Nest központok a családi cetlik és napkelte-riasztások megszerzéséhez a legfrissebb frissítésben – Ellenőrizze a Geek alkalmazást

Avatar Gadam | 2021.02.11. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google Nest Hub egy zamatos asztallal
Vantage_DS / Shutterstock.com

A Nest Hubs és más, harmadik féltől származó intelligens kijelzők a Google Segéddel hamarosan megkapják a izgalmas frissítés rengeteg új funkcióval, amelyek közül néhányat hónapok óta ugrattak. A változtatások lehetővé teszik, hogy cetliket hagyjon családjának, frissített riasztási kezelőfelületet, és még a Google időjárási békáját is felhasználhatja háttérként.

Az új családi fül és az azt követő családi cetlik funkció, most kezdenek kigördülni. Hozzáadhat új öntapadó jegyzetet manuálisan vagy a „Hé, Google, adj hozzá családi jegyzetet” hangparancs segítségével. A cetlik a főképernyőn jelennek meg, amelyet minden felhasználó láthat (igen, ide tartoznak a vendégek is, ezért kerülje a biztonságos információk felsorolását). A családi fül mindenki számára hozzáférést biztosít például a következőkhöz Családi harangok, Life360 követés és tevékenységek gyerekeknek.

A riasztások kezelőfelületének frissítése lehetővé teszi, hogy mindent személyre szabjon, beleértve a lejátszott hangot, az ismétlődő napokat és a szundi időtartamát. Itt van a szórakoztató új napkelte riasztási beállítás is. Ha engedélyezve van, a napfelkeltés riasztás lassan felvilágosítja a kijelzőt reggel, utánozva a napfelkeltét. Beállíthatja, hogy szeretne-e egy hangot játszani vele együtt, valamint azt is, hogy a hatás mennyi ideig tart. Még a szobájában lévő többi intelligens izzót is lejátszhatja a hatékonyabb ébresztés érdekében.

Korábban csak három környezeti háttéropcióval rendelkezett: egy teljes képernyős óra kialakítással, a Google Fotók könyvtárának tartalmával és a Google által készített képekkel. Ezzel a frissítéssel választhatja a Google időjárási békáját. Ezt úgy engedélyezheti, hogy kimondja: „Hé, Google, állítsd be a képkeretemet”, vagy kézzel érje el az eszköz beállításait. Az imádnivaló béka különböző tájakon jelenhet meg, amelyek változnak a napszakkal – például homokos strandok vagy éjszakai jelenetek -, és természetesen megmutatja a következő két nap előrejelzett időjárását.

keresztül Android rendőrség[ad_2]
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it