New Balance kosárlabdacipő 2021-es áttekintés: A türelem erény

Avatar Gadam | 2021.01.29. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Türelem erény.

2018-ban Új egyensúly bejelentette a megfelelő visszatérését a kosárlabda világába. Az amerikai tornacipő márka egy időre nagyrészt eltávolodott a karikától, miután a 80-as és 90-es években egy releváns időszak következett, amikor az NB 450-es és az 550-es cipőket rendszeresen észrevehették a bíróságon. De az elmúlt két évben a New Balance erőfeszítései a vödrök beszerzése terén minden irányban megszegték a normát. Az eredmény egy olyan kosárlabda márka, amelynek sikerült egyensúlyba hoznia az exkluzivitást az elérhetőséggel és szilárd alapokkal rendelkezik identitásában – amit közvetlen versenytársai közül sokan nem állíthatnak. És az egész Kawhi Leonard-tal kezdődik.

Leonard, az NBA bajnokának / döntőjének volt MVP-je a San Antonio Spurs és a Jordan Brand atlétájával (annak idején), nagyrészt a bíróságon kívül töltött szezonból érkezett, pletykák keringtek arról, hogy kereskedést szeretne szülőhazájába, Los Angelesbe azon kapta magát, hogy a Toronto Raptors csapatába került, amely a bajnokság küszöbén áll, és keresi azt a hiányzó darabot, amely a bajnokság dicsőségét hozná számukra, amely oly régen kibújott tőlük. Leonard tornacipő-szabad ügynökként csatlakozott a Raptorshoz, miután elutasította a Jordánnal való meghosszabbítását, és novemberben hírek érkeztek arról, hogy a New Balance-szel szerződött a megújult karika-márkájuk arcaként.

A mennyben készült meccs volt. A New Balance márkaneve mindig kifejezetten visszafogott és csendes volt. Kawhi Leonard az egyik ikonoklasztikusabb NBA szupersztár volt, és még mindig az, kifejezetten visszafogott jellege miatt.

Ennek ellenére merész lépésnek érezte az egész sportoló újraindítását egy sportoló számára. Körülbelül ugyanabban az időben, Puma újból belépett a kosárlabda térbe, és ellenkező megközelítést alkalmazott, és megbízható B-listás sztárokat írt alá, mint Danny Green, DeMarcus Cousins ​​és Terry Rozier. Olyan érzés volt, mint annak idején a megmentőbb lépés – minél több látható játékost rúg a Puma.

New Balance OMN1S | 140 USD

Illusztráció az Új mérleg kosárlabda a cipőmárkához, amelyet 2021-ben meg lehet nézni?

Grafikus: Tres Dean

Mindez megváltozott az All-Star Weekend 2019 során. Leonard debütált a korok első New Balance kosárlabda tornacipőjében, a OMN1S (ejtsd: “ohm-niss”), játék közben. A magas tetejű sziluett furcsa volt, egyszerre megkülönböztetett és finom. A rajongók felső részén szorosan kötött szövet és a márka Fuel Cell technológiájával alapozott, szilárd talp látszott, hogy a rajongók alig várták, hogy kézbe vegyék a cipőt, és vegyenek maguknak néhány vödröt.

The catch? They couldn’t. The OMN1S didn’t see any sort of wide release after All-Star Weekend, despite Leonard rocking them on the court for the rest of the season and up through the playoff run. It proved a remarkably intelligent move—here was one of the hottest players of the season wearing a new pair of signature sneakers that nobody could get their hands on.

New Balance OMN1S 2-utas | Árak Vary

Illusztráció a cikkhez: A New Balance kosárlabda a cipőmárka, amelyet 2021-ben meg lehet nézni?

Grafikus: Tres Dean

Aztán eljött 2019. május 12. A kosárlabda legendájába beillesztett pillanat alatt Kawhi Leonard eltalált egy valóban őrült zümmögőt, amely NÉGYSZER a peremre pattant, mielőtt a keleti konferencia elődöntőjének 7. meccsébe lépett volna a Philadelphia 76ers ellen, és a Raptorsot a konferencia döntőjébe küldte.

Kawhi a lövést eltalálta Az OMN1S „2-utas” színe, amely egy héttel korábban hiperkorlátozott cseppben került először forgalomba. A cipő gyorsan elfogyott, mivel állítólag ez volt az egyetlen alkalom, amikor az ősszel tervezett általános kiadás előtt kerül forgalomba. De hirtelen nem csak cipő volt. Ez volt a THE cipő, a cipő, amit Kawhi eltalált a The Shot-ban (és végül viselt, amikor néhány héttel később a Raptors-t az első NBA-bajnokságba vezette). A hype valóságos volt.

Július után Kawhi a Los Angeles Clippershez szerződött, és a New Balance egy újabb, hiperkorlátozott cseppnyi emlékmű színét használta fel. Röviddel az első szezonban a csapattal, a cipőt szélesebb körben dobták piacra, bár a colorways még mindig gyorsan fogyott. Egy ideig szinte lehetetlen volt párot szerezni. A New Balance terve működött. Az OMN1S a kosárlabda egyik legforróbb cipője volt.

New Balance Kawhi | 160 USD

Illusztráció a cikkhez: A New Balance kosárlabda a cipőmárka, amelyet 2021-ben meg lehet nézni?

Grafikus: Tres Dean

Ha nem törik össze, miért javítsuk ki? Az All-Star Weekend 2020 során a New Balance bemutatta Kawhi első márkájú cipőjét a márkával, a megfelelő néven New Balance Kawhi, a nagy játék alatt. Az előtte levő OMN1S-hez hasonlóan a cipőt sem a bírósági debütálása után tették elérhetővé, a márka ehelyett korlátozott esést tartott meg 2020 augusztusában (az eredeti mintájára színezetten) 2-utas OMN1S előző évről).

A Kawhi egy cipőtartály, nehéz, masszív tégla, amelyet erő és kitartás érdekében építettek. Messze van sok más jellegzetes kosárlabda tornacipőtől, mint például Kyrie 7, amelyek a jelek szerint a lehető legnagyobb súly levágását helyezik előtérbe a jobb manőverezhetőség érdekében. A Kawhi ebben a tekintetben nem állít fel súlycsúcsokat, de még mindig sziklaszilárd karika cipő, amely kiválóan alkalmas nagyobb keretű és impozáns, fizikai játékstílusú játékosok számára.

New Balance 550 | Árak Vary

Illusztráció az Új mérleg kosárlabda a cipőmárkához, amelyet 2021-ben meg lehet nézni?

Grafikus: Tres Dean

A jó kosárlabda márka alapja nagyrészt a teljesítmény, az biztos. És hé, a New Balance nagyban fedezi ezt most a OMN1S és a Kawhi. De nem ez a vége. A Hoops cipőknek ugyanannyi tétje van az életstílusban, és bár semmi sem akadályozza meg abban, hogy viselje ezeket a cipőket (ezek nagyszerűek a pályán kívül, különösen a Kawhi, amely különféle mutatós színárnyalatokban kapható), mindenképpen érezte, hogy bár valami hiányzott.

Nem több. 2021 azt az évet jelenti, amikor az utolsó darab helyére kerül a New Balance Hoops teljes felszállása. Nem az új, hanem a régi – a – formájában jelenik meg New Balance 550 visszatér. Bár lehet, hogy nem ez az ikonikus old-school felállás Nike és Adidas A New Balance nagy erővel hatott a kosárlabdára. Rengeteg örökölt sziluettje van, amelyek ma nem játszhatnak nagyszerűen a pályán, de mégis gyilkosnak tűnnek egy farmernadrággal vagy elegáns izzadsággal.

New Balance 550 „Aime Leon Dore” | Árak Vary

Illusztráció az Új mérleg kosárlabda a cipőmárkához, amelyet 2021-ben meg lehet nézni?

Grafikus: Tres Dean

Mint a OMN1S és Kawhi, A New Balance korlátozott bedobással állította vissza a sziluettet együttműködés Aimé Leon Dore divatzsuggerral. A színek gyönyörű, törtfehér tónusúak, amelyek kiemelik a cipő által nyújtott vintage hangulatokat. Ezután jött egy marék alapszín, amelyek szintén gyorsan elfogyottak. Újabb cseppek vannak útban, miközben beszélünk, és ezzel utat nyitunk annak, hogy az 550 legyen 2021 egyik legforróbb cipője.

A tornacipő márka zsúfolt hely, és gyakran úgy érzi, hogy a figyelem felkeltésének egyetlen módja az, hogy egyszerre minél több zajt keltsen. Két évvel a hivatalos bírósági visszatérése óta a New Balance Basketball az alternatíva bizonyítéka. Néha nem annyira zaj, mint türelem kell. A megfelelő időben meg kell találnia a megfelelő sportolót vagy márkanagykövetet, egy tucat helyett egy nagyszerű cipőt kell készítenie, és remélem, hogy egyikük benyomást kelt. Meg kell értened a csend erejét egy zajos területen, és tudnod kell, mikor hallhatod a hangodat. Két év múlva, és úgy tűnik, hogy 2021 lesz az év New Balance kosárlabda felé épült. Lássuk, hova viszi őket.Source link


12 Views 0 Ratings Rate it