Nézze meg ingyen az „Iroda” minden epizódját március 25-ig (hirdetések nélkül!) – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.20. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Michael Scott az „Irodától”.
Az „Iroda” végre elég régi ahhoz, hogy jogosítványt szerezzen. NBCUniversal

Tudom, mit csinálok ezen a héten. Megünnepelni a. Születésnapját Az iroda, Peacock a teljes sorozatot és exkluzív bónusz tartalmakat közvetíti ingyen hirdetések nélkül március 25-ig. Páva, amely most tart kizárólagos streaming jogok Az iroda, általában 3-9 évszakot rejt a havi 5 dolláros prémium előfizetés mögött.

Január 1-jén, az NBCUniversal megmozdult Az iroda a Netflix régi otthonától a Peacock streaming szolgáltatásig. A páva általában az első két évadot kínálja Az iroda ingyen, de sorozatainak nagy részét, valamint az exkluzív bónusz tartalmat a fizetett előfizetési tervek mögé rejti.

Elég vicces, a Hivatal az évforduló promóciója lehetővé teszi a műsor hirdetés nélküli megtekintését, míg a havi 5 dolláros Peacock Premium tagság hirdetésekkel támogatott. Általában fizetnie kell a havi 10 dolláros Peacock Premium Plus tagságot, ha hirdetésmentes élményre vágyik, bár minden szint élvezheti Az iroda hirdetések nélkül március 25-ig.

Ha hiányzik a bingolás Az iroda vagy nem látta Peacock exkluzív bónusz anyagát, itt az ideje, hogy egy fillér fizetése nélkül fújjon át. Természetesen a Peacock arra kényszeríti a szabad felhasználókat, hogy számlát készítsenek, így nem szabad megúszni a „scott” -t.

Forrás: NBCUniversal keresztül A perem
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it