Nyers sárgarépa sütemény energia kapások receptje

Avatar Gadam | 2021.02.02. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Mi lenne, ha megkaphatnád a sárgarépa szelet összes ízét, de a egészségesebb, alacsony zsírtartalmú csemege? A harapás nagyságú sárgarépatorta-energiagolyóink meglepetéssel szolgálnak egyedi íz, szarvas textúra, és csodálatos táplálkozási profil.

A klasszikus sárgarépatorta receptből megtalálja az összes hozzávalót: édes sárgarépa, ropogós dió és fűszeres fahéj. De ehhez hozzátettük egészséges, egészséges összetevők mint a zab, a chia mag és a Goji bogyó.

A klasszikus sárgarépatortából származó vaj, olajok és finomított cukrok helyett ezek a színes szarvasgombák csak olyan alapanyagokat tartalmaznak, amelyek tartsa tele és energiával hosszabb ideig.

A zab forrása lassan emészthető szénhidrátok plusz bélbarát szálak amelyek segítenek a fogyásban is. A chia magokban, dióban és mandulavajban gazdag fehérjék, szálak és egészséges telítetlen zsírok. Ezek a tápanyagok kulcsfontosságúak jóllakottnak és tápláltnak érzi magát anélkül, hogy megtapasztalná a finomított szénhidrátokkal és a fehér cukorral oly gyakran előforduló energiát.

A sárgarépa és a Goji bogyó együttvéve ezeknek az energiagolyóknak a lendületét adja antioxidánsok és A-vitamin. Van egy mélyreható cikkünk a a Goji bogyók egészségügyi csodái, ezért nézze meg, ha többet szeretne tudni erről a csodabogyóról.

Nagy adagot készíthet ezekből a répatorta golyókból 20 perc alatt, és mindig kéznél lesz egy tápláló snack-up snack. Minden falat csak 95 kalória, és ha ezekből a golyókból 3 vagy 4 kombinál, akkor túlléphet 30% -a szálas RDI-nek, A protein RDI 20% -a, és mindössze 1 g telített zsír.

[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it