Országos csirkeszárny nap 2021. Ingyenes ételek és ajánlatok

Avatar admin | 2021.07.28. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Ünnepeld meg a nemzeti csirke szárny napját ezekkel az ajánlatokkal és az ingyenes szolgáltatásokkal című cikk képe

Fénykép: DronG (Shutterstock)

Az még egyszer itt az ideje, hogy kinyissa a legjobb (bőrbiztos) nedves törlőkendő dobozát, és feltöltse a szalvétákat: emberek, ez a nemzeti csirkeszárnyak napja, 2021. valójában holnap, július 29 -én (rengeteg időt akartunk adni neked a szárny küldetésed megtervezéséhez). És biztos lehet benne, hogy az idei ajánlatok nem okoznak csalódást. Íme néhány a legjobb akciókból és ajánlatokból, amelyek segítenek megünnepelni az Országos Csirkeszárny Napját pimasz stílusban.

Marha ‘O’ Brady’s

Lehet, hogy nem az az első hely jut eszembe, amikor a csirkeszárnyakra gondol, de a lánc kínál két üzlet a csontozatlan szárnyakon: Ha hatot vásárol, hatot ingyen kaphat; és ha 10-et veszel, további 10 ingyeneset kaphat.

Buffalo Wild Wings

Kap egy csont nélküli szárnyak ingyenes megrendelése amikor csont nélküli szárnyakat vásárol. Továbbá készül a lánc Family XL csomagja, amely 20 hagyományos szárnyat, 20 csont nélküli szárnyat és krumplit tartalmaz felajánlott 39,99 dollárért. Az üzlet csak vacsorázásra vagy telefonos megrendeléssel érhető el, hogy átvegye a helyi étterembe.

Hooters

On July 29, vacsorázó vendégeket fogadnak 10 ingyenes csont nélküli szárny, bármelyik 10 szárny megvásárlásával a résztvevő országokban.

Combtop

A Wingstop virtuális verziója kínál két szabad csontos comb bármilyen vásárlással. (Rendben, technikailag nem szárnyak, de mégis sötét hús.)

Wing Zone

Tovább mind július 28-án és július 29, az ügyfelek pénztárnál 16 csont nélküli szárnyat kaphatnak 10 dollárért, vagy 16 eredeti szárnyat 15 dollárért, 2195 promóciós kóddal.

7 tizenegy

Azok az ügyfelek, akik 7-Eleven kézbesítést rendelnek a lánc alkalmazásán keresztül, 10 klasszikus csontos szárnyat kaphatnak öt áráért. Ráadásul a részt vevő üzletek 7Rewards -ot kínálnak törzsvásárlói tagok 16 csont nélküli szárnyból 3 dollárért.

Ez csak néhány a sok ajánlat közül. Tudsz más jót is? Ossza meg csirke szárny bölcsességét a megjegyzésekben.


Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok