Összefoglalja képesítéseit egy önéletrajzzal ezzel a gyakorlattal

Avatar Gadam | 2021.01.13. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Fiatal nő beltéri interjúra vár

Fénykép: Afrika Stúdió (Shutterstock)

Jelentkezés a a munka nehéz feladat lehet. Az önéletrajzot és a kísérőlevélet minden lehetséges pozícióhoz el kell látnia, hogy képességeit a kínált munkának leginkább megfelelő módon ismertesse. Jó, ha sablonból dolgozol, adott esetben fel kell cserélni a részleteket, de annak biztosítása, hogy a munkáltató megértse, hogy egyezik-e egyedi szükségleteikkel, elengedhetetlen az interjú eljutásához. Könnyű elkapni a gyomokat, megpróbálva leírni képességeit és tapasztalatait. Itt egy gyors tipp a képesítések leírására és annak bemutatására, hogy Ön megfelelő-e a munkához.

Hogyan írja le az előzőt szerepek és felelősségek

Amint elkezdi kidolgozni önéletrajzát, kezdje c-velross-vizsgáló a szakterületen tevékenykedő szakértők felelőssége saját tapasztalataival az elért eredmények pontos meghatározása érdekében. Először ellenőrizze, hogy tisztában van-e a különbséggel a felelősség és eredményesség. A ra felelõsség kötelessége a szerep, míg egy eredmény részletesen bemutatja, mennyire teljesítette feladatait. Az önéletrajznak többet kell tennie, mint felsorolnia korábbi szerepeit; kell tárja fel eredményeit, és hozza sajátosságait képzettségéhez.

Élő karrier hasznos eszköz az egyedi képességek extrapolálására az általános szerepekből és felelősségekből. Táblázatformátum használatával sorolja fel a szerepeket és a felelősségeket az egyik oszlopban, a másikban töltse ki az elért eredményeket. Az eredményeknek fel kell sorolniuk a konkrét példákat. Például a mintában a „tervezett események” szerepelnek, és „teljesített jótékonysági rendezvényt szerveztek 300 ember számára, és 125 000 dollárt gyűjtöttek össze”. Az előbbi homályos állítás, míg az utóbbi meghatározza a feladat végrehajtásának szintjét. Ez az írásgyakorlat hozzájárulhat az önéletrajz javításához és maximalizálja az álomhely eljutásának esélyét.

Világosan magyarázza el eredmények

A gyakorlat egy másik szintre emeléséhez győződjön meg arról, hogy eredményeit egyértelműen megmagyarázta válaszadással kik, mit, hol és mikor kérdeznek az egyes felsorolt ​​feladatokkal kapcsolatban. A Nemzetközi Görög Egyetem karrier útmutató azt tanácsolja, hogy bármelyik felsorolt eredmények három összetevőt szemléltetnek:

  1. Egy adott képesség használata.
  2. Egy adott tevékenység végzése.
  3. Felismerve mérhető/számszerűsíthető eredmény vagy haszon.

Amikor válaszol a „négy W-re, ” ne feledje, hogy szeretné, ha az ön önéletrajzát olvassa hogy felfogta mindegyikének három alkotóeleme elért eredményeit az önéletrajz átolvasása után, további külső információk nélkül. A ti eredmények formájában képzettségének lényege.

Pontosítsa a képesítések összefoglalását

Erős önéletrajz is megköveteli a képesítések tömör összefoglalását – ésösszefoglaló ” itt rövid és tömör jelent. Mint Valóban szemlélteti, „A képesítések összefoglalásának szabványos formátuma felsorolási pontok listája.” Képzettségét nem kell teljes mondatokban megfogalmazni; előnyben kell részesíteni a készségek gyors kommunikációját. A bírálók valószínűleg több száz önéletrajzot kapnak minden egyes pozícióra, és szeretné, ha a tiéd egy pillantásra jól mutatna.

Ha problémái vannak az összefoglalóban használandó kulcsszavak azonosításával, nézze meg közelebbről az álláshirdetést, vagy egyszerűen keressen hasonló címet tartalmazó állásokat. Használja a megtalált szerepeket és felelősségeket saját egyedi pontjainak összeállításához. Ne használd más szavát a sajátodnak. (Ezt plágiumnak hívják.) Inkább hadd szolgálják útleírásokként a leírást saját tapasztalata, készségei és tulajdonságai.


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it