Otthoni túra: Az előszoba munkaterülete

Avatar Gadam | 2021.01.27. 42 Views 0 Likes 0 Ratings

42 Views 0 Ratings Rate it

Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy elkezdhetek megosztani otthoni túrámat, amikor egy-egy szobámat átalakítom és megtervezem a felső fixer felső részemet. Ha még nem látta az új otthoni stúdiómat, mindenképpen lépjen be ez a poszt hogy lássam, hogyan hozom ki a legtöbbet a kreatív térből. Tudom, hogy manapság legtöbbünk több időt tölt otthon. Meg akartam tehát mutatni egy másik helyet, amelyet egy könnyű munkaterületre rendeztem. És hogy teljesen átlátható legyek, most itt ülök, kilátással az elülső ablakomra, amikor ezt írom.


A házam eredetileg 1929-ben épült, és ma is Tudor-részleteket tartalmaz, amelyeket imádok. De az általam választott bútorok stílusa az időtlen évjárattól a század közepi modernig terjed. Ez a munkaterületű matrica az én házikó stílusú nappalimban ül az ülősarok és a kandalló között, így a potenciálisan kényelmetlen terület nemcsak meghívó, de gyönyörű is.

A tervezést a klasszikus arany etagere-vel kezdtem. Aztán megtöltöttem kedvenc tárgyaimmal, köztük szüreti könyvekkel, papírnövényekkel és papírrózsa művészetemmel. Mellékjegyzet: Ebben a matricában 10 barkácsolási papír projekt található. Megtalálod őket? Adok egy tippet, hogy három papír légi növény, a füge pedig élő növény.

Ezután hozzáadtam az egyszerű század közepi dióasztalt, és több falfestéssel kiegyensúlyoztam a teret. Aztán elkezdtem tervezni, hogy milyen szék illik a legjobban ezen a téren. Tudtam, hogy rendkívül kényelmesnek kell lennie, mégis strukturáltnak kell lennie, hogy olyan teret hozzon létre, amelyben nappal dolgozhatok, és éjszaka kirakós játékkal lazíthatok.

Bonyolult lehet a bútorok online megszerzése anélkül, hogy először személyesen látnánk őket, de szerettem böngészni az Eternity Modern webhelyét. Annyi pompás század közepi modern darabjuk van! Ehhez a munkaterülethez a Saarinen ügyvezető fotel dió lábú sötétszürke kasmírban. Örömteli meglepetés volt, amikor kinyitottam a szállítódobozt, mivel az olyan szép és kényelmes volt, mint reméltem. Ezt a darabot eredetileg az 1940-es években tervezte Eero Saarinen, aki a 60-as években formatervezési díjat nyert ezért az elegáns kialakítású székért.

Köszönetet kell mondanom Annának, hogy pózolt ezeknek a fényképeknek az alábbiakban, amikor a kamera mögött voltam! Nevettünk azon a viccünkön, hogy ő a szőke Lia, amikor ezt a felvételt rendeztük. A téli ünnepek alatt ez volt a hangulatos hely a Charley Harper rejtvényem megdolgozásához, miközben egy kis bort fogyasztottak. De a cipő, hát ezek csak kellék. 😉 Úgy gondolom, hogy az egyetlen kiegészítés, amely tovább javítaná a nappalim ezen sarkát, egy második hozzáillő szék. Ez jó felkészülés lehet arra a napra, amikor meghívhatok valakit, aki segít befejezni a rejtvényt?

Tudjon meg többet az Eternity Modernről

Az örökkévalóság modern a kifejezetten a század közepének modern másolataira szakosodott minőségi termékek készítésének szenteli. Szakterületünk a század közepének modern bútorainak gyártása, teljes szín- és anyagválasztékban, hogy megfeleljen bármely belső térnek. Az Eternity Modernnél büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű bútorokat készítünk, amelyek nemzedékeken át fognak tartani. Darabjaink nem csupán bútorok; ezek olyan műalkotások, amelyek inspirálják a beszélgetéseket, kibővítik a teret, és a század közepén a modern stílust hozzák el minden nap.

Az Eternity Modern Saarinen Executive fotel kutyávalaz előszoba munkaterületeAz Eternity Modern Saarinen ügyvezető fotelaz előszoba munkaterülete éjjel-nappalszázad közepén asztal és székaz előszoba munkaterülete az Eternity Modern Saarinen Executive karosszékkel, kis asztallal és arany etagere-vel
Source link


42 Views 0 Ratings Rate it