Parancsikonok indítása egy Apple Watch Face-ről

Avatar admin | 2021.01.15. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

iPhone parancsikonok segít a feladatok automatizálásában, bármilyen egyszerűek vagy bonyolultak is. De tudta, hogy néhány parancsikont valóban futtathat közvetlenül az Apple Watch-on és közvetlenül az óráról?

Ha a watchOS 7 vagy újabb rendszert futtatja az Apple Watch-on (és iOS 14 és magasabb az iPhone-on), a parancsikonok elindításához használhatja az okosóráján található Shortcuts alkalmazást. Az iPhone-on található Shortcuts alkalmazás automatikusan felismeri azokat a parancsikonokat, amelyek futtathatóak az Apple Watch-on, és felveszi őket egy külön „Apple Watch” mappába.

Jegyzet: Manuálisan hozzáadhatja és eltávolíthatja az Apple Watch parancsikonokat az automatikusan létrehozott mappából. Vessen egy pillantást a mi teljes útmutató a Gyorsbillentyűk alkalmazás használatához az Apple Watch-on, hogy többet tudjon meg.

ÖSSZEFÜGGŐ: A parancsikonok használata az Apple Watch-on

Ebben az útmutatóban arra összpontosítunk, hogy a meglévő Apple Watch parancsikonokat közvetlenül hozzáadja az óraszámlaphoz. A hozzáadás után egyszerűen megérinti a parancsikont, és megerősítheti annak elindításához.

Először keresse meg azt az óraszámot, amelyhez komplikációként hozzá szeretné adni a parancsikont. Ezután érintse meg és tartsa lenyomva az óra számlapját. A menüből válassza a „Szerkesztés” gombot.

Most csúsztassa ujját balra a „Komplikációk” szakaszhoz való ugráshoz. Itt érintse meg a módosítani kívánt szövődményt.

A Digital Crown segítségével görgetheti az összes elérhető alkalmazást és komplikációt. Itt válasszon egy parancsikont a „Parancsikonok” szakaszból. Ha nem találja itt a parancsikont, érintse meg a „Tovább” gombot az összes elérhető parancsikon listájának megtekintéséhez.

A parancsikon hozzáadása után az előnézetben látni fogja. Nyomja meg egyszer a Digitális koronát az elrendezés mentéséhez. Nyomja meg még egyszer a Digitális Koronát, hogy visszatérjen az óra számlapjához.

Látni fogja, hogy a parancsikont hozzáadták az óra számlapjához.

A kiváltáshoz egyszerűen érintse meg a parancsikont. A következő képernyőn válassza a „Futtatás” gombot, és szükség esetén adjon meg minden információt. A parancsikon futtatása után vizuális megerősítést fog látni a Parancsikonok alkalmazásból.


Új az Apple Watch testreszabása terén? Így hozhatja ki a legtöbbet nézni az Apple Watch bonyodalmait.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni az Apple Watch bonyodalmait
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok