Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics.

Avatar Gadam | 2021.06.23. 198 Views 0 Likes 0 Ratings

198 Views 0 Ratings Rate it

Ez a piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics. a tökéletes szendvics a következő délutáni pikniken vagy nyári partin. Olasz olajbogyó, sült pirospaprika és válogatott deli húsok, krémes Brie sajttal és borsos rukkolával rétegezve. Ezután puha és tágas ciabatta közé kerül, és édes és gubancos balzsam- és fügefinigrettben pácolják. Erre a finom hús-sajtos szendvicsre van szüksége minden nyári pikniknek vagy alacsony kulcsú vacsorának. Percekbe telik az elkészítése … de csak másodperceket kell felfalni. Nagyon finom.

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics | halfbakedharvest.com

Ez a nyár ölelgetem a szendvicseket. Mint tegnap említettem, nagyon könnyen unom a recepteket. Szeretek olyan dolgokat kipróbálni, amelyek újnak és izgalmasnak hatnak számomra … valamint finomak is. A piknik stílusú szendvicsek olyanok, amiket nyár után nyárra kérnek. De mivel van egy kis tennivalóm a szendvicsek fényképezéséről, a múltban elkerültem őket.

Nos, idén nem. Valamiért a szendvicsek, különösen a piknik stílusú szendvicsek igazán izgalmasak voltak számomra. Valójában jól éreztem magam a receptek elkészítésében. Néhány hete megosztottam a zöldséges változat ennek a hús-sajt szendvicsnek. De ma a klasszikus nyári piknikező szendvicsre megyünk, az összes rögzítéssel együtt.

Nos, klasszikus, de nem igazán … mert természetesen csak ezt kellett megadnom a saját kis csavaromnak.

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics | halfbakedharvest.com

Az ötlet

Eredetileg ez olasz muffuletta szendvicsnek indult, de miután belemerültem a szendvics részleteibe, rájöttem, hogy nagyon szeretnék néhány dolgot megváltoztatni, és saját nyári piknikező szendvicset készíteni.

És itt vagyunk. Ez egy olasz és francia stílusú nyári szendvics. Nem csak nagyon könnyű (főzéshez nem jár srácok), hanem ember is finom. Már nagyon izgatott vagyok, hogy ezt újra elkészíthatom a 4. napra … mindössze 11 nap alatt.

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics | halfbakedharvest.com

A részletek

Az egyik dolog, amit a legjobban szeretek ebben a szendvicsben, az az, hogy mennyire könnyű elkészíteni. Tudom, hogy a héten szinte mindennap elmondtam ugyanezt a sort, de a szuper egyszerű (finom) recepteket most jobban szeretem, mint valaha.

És éppen ez a nyári piknik stílusú szendvics.

Először is, szüksége lesz egy nagyon jó cipóra friss ciabatta kenyérre. Aztán néhány vegyes olajbogyó, sült pirospaprika, válogatott deli húsok, sok krémes (finom) brie sajt és friss sült saláta kitûnõ. És akkor természetesen a házi balzsamos füge vinaigrette … a finom, szakács nélküli szendvics elkészítésének titka.

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics | halfbakedharvest.com

A vinaigrette

Ez az egyik go-to vinaigrette és személyes kedvencem, amely mindig mindenkit lenyűgöz. Még akkor is, ha a fügefa kikapcsol, ne hagyja, hogy ez megakadályozza ezt.

A balzsam és a füge olyan csodálatosan működik együtt, különösen, ha mindezekkel a nyári ízekkel párosul. Beleforgatok egy kis fügefődzsemet … ez olyan édességet ad hozzá, ami éppen megfelelő. Nem is tudod, hogy ebben füge van. Mindenki tudja, hogy ennek különleges íze van. A fügekonzervek valóban segítenek olyan balzsamos vinaigrette elkészítésében, amely jobb, mint bárki más.

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics | halfbakedharvest.com

A szendvics

A szendvicshez, amint említettem, találjon valami igazán jó friss ciabatta kenyeret. Szüksége lesz kiváló minőségű deli húsokra is. Tulajdonképpen gondoljon erre a szendvicsre, mint egy sajttábla szendvicsre, és ragadja meg kedvenc sajttáblájának deli húsait. Fűszeres spanyol chorizot, fűszeres szalámit és prosciutto-t használok. De a kedvenc deli húsod bármilyen kombinációja nagyon finom lesz.

Általában mindent a Whole Foods-ból kapok, mivel általában nagyon jó hús-sajt részük van …

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics | halfbakedharvest.com

Ami eljuttat a Brie-be. A Brie kissé franciául teszi ezt a szendvicset, de ÍZLES. Találjon valami extra krémes, mert nem olvasztjuk a sajtot. Minél krémesebb, annál jobb.

Ha minden hozzávalója megvan, egyszerűen állítsa össze, szeletelje és élvezze!

Nagyon szeretem ezt a szendvicset. Így tett a családom is, különösen Creighton testvérem (valójában 3-at evett). Teljesen az a fajta nyári szendvics. Szórakoztató lesz a szabadban töltött családi vacsorák vagy a nyári partiknál ​​való felszolgálás során. Ez egyike azoknak a recepteknek, amelyek elsőként tűnnek el!

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics | halfbakedharvest.com

Más nyári szendvics recepteket keres? Íme néhány kedvenc:

Grillezett zöldséges Burrata szendvics citromos kakukkfű méz mustárral

Minden Cheddar paradicsomos szalonna grillezett sajt

Pácolt zöldséges sajtszendvics napszárított paradicsomos pestóval

Végül, ha ezt a piknik stílusú Brie-t és Prosciutto szendvicset készíti, mindenképpen hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics.

Prep Time 20 percek

Teljes idő 20 percek

Adagok: 8.

Kalória adagonként: 298 kcal

A táplálkozási információk csak becslések. A webhelyen található receptek táplálkozási adatainak pontossága nem garantált.

Most létrehozhat egy fiókot az oldalunkon, és elmentheti kedvenc receptjeit, és bármilyen eszközön elérheti őket! Kövesse nyomon kedvenc receptjeit, és létrehozhat egy bevásárló listát a gyűjteményei receptjeihez.

Regisztráció és mentés

Már regisztrált? Bejelentkezés most

Szendvics

 • 1 vekni ciabatta kenyér, hosszában félbevágva
 • 1/2 csésze kimagozott vegyes olajbogyó, apróra vágva
 • 2 sült kaliforniai paprika, szeletelve
 • 9-12 uncia válogatott deli hús (prosciutto fűszeres szalámi és spanyol chorizo)
 • 1 (8 uncia) kerék Brie, szeletelve
 • 2 csészék bab rukkola
 • 1. A vinaigrette elkészítéséhez. Kombinálja az összes hozzávalót egy üvegedénybe, és habosra keverje. Kóstolja meg és állítsa be a sót és a borsot.2. Fektesse a kenyeret vágott oldalával felfelé egy vágódeszkára. Ha a ciabatta felső darabjával dolgozik, húzza ki néhány belsejét, hogy helyet teremtsen a töltelék számára. Csepegtesse le a kenyér mindkét oldalát vinaigrettel. Ezután rétegezzük rá az olajbogyót, a paprikát, a válogatott húsokat és a Brie-t. Szórja meg a sült saláta kitûnõt a brie fölött, és bõségesen csepegtesse le a vinegrettel. Adja hozzá a ciabatta felső felét, és óvatosan nyomja le a szendvicset. 3. Ezen a ponton felszeletelheti a szendvicset, és szorosan tálalhatja vagy csomagolhatja a szendvicset, és akár 1 napig is hűtőszekrénybe teheti. Tálalás előtt vágjon 6-8 szendvicset.

Piknik stílusú Brie és Prosciutto szendvics | halfbakedharvest.com
Forrás


198 Views 0 Ratings Rate it