Ragadja meg a „Control”, a „Battlefield 4” és még több ingyenes PC-játékot ezen a héten

Avatar admin | 2021.06.10. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a megragadás & # 39; & # 39; 4. harctér, & # 39; és még több ingyenes PC-játék ezen a héten

Kép: Gyógyító játékok

2019 egyik legjobb videojátéka, Ellenőrzés, ezen a héten ingyenesen használható PC-re az Epic Game Store indítón – és nem ez az egyetlen.

Ellenőrzés egy természetfölötti árnyalatú akció-kalandjáték, amelyben Jesse Fadenként, egy paranormális eseményeket és tárgyakat vizsgáló titkos kormányzati ügynökség tagjaként játszik. Egy nagy, folyamatosan változó kormányzati létesítményt fedez fel, új utakat nyitva meg, miközben új erőket és fegyvereket keres. Alapvetően olyan Az X-akták találkozik Metroid Prime plusz Fél élet, és ez uralkodik.

És most, Ellenőrzés teljesen ingyenes az Epic Games Launcher programban, június 17-én, délelőtt 11 óráig. Vegye figyelembe, hogy ez a játék 2019-ben kiadott alapváltozata, nem pedig a teljes kiadás 2020-tól; akkor is külön kell megvásárolnia az extra DLC-tartalmat, ha úgy dönt, hogy annyira szereti a készpénz kihelyezéséhez.

Hogyan lehet ingyenesen letölteni a Vezérlőt az Epic Games áruházból

 1. Kattints a Ellenőrzés lapot az Epic Games Launcher alkalmazásban, vagy nyissa meg a játék termékoldalát a “Bolt” szakasz. Te is fogd meg az Epic Games Store webhelyéről.
 2. Kattintson a gombra “Kap,” és hajtsa végre a tranzakció lépéseit.
 3. Amint a játék bekerült a könyvtáradba, örökre a tulajdonod lesz.

Az Epic Games folyamatosan ad ki ilyen PC-s játékokat, ezért érdemes bejelentkezni, hogy megnézhesd a kínálatot. Az Epic Games Store-ban jelenleg is több tucat ingyenes játék található, köztük a közelmúltban hozzáadott, ingyenesen játszható MMORPG-k Genshin Impact és Phantasy Star Online 2: Új keletkezés. Minden ingyenes játék a Store fül alatt található Tallózás> Ingyenes.

Battlefield 4 és Batman: A Telltale sorozat az Amazon Prime Gaming szolgáltatáson ingyenes

Illusztráció a megragadás & # 39; & # 39; 4. harctér, & # 39; és még több ingyenes PC-játék ezen a héten

Pillanatkép: Brendan Hesse

Amíg itt tartunk, az Amazon Prime tagjai 10 ingyenes PC-játékot igényelhetnek ebben a hónapban az Amazon Prime Gaming webhelyen keresztül, beleértve a kritikusok által elismert címeket Battlefield 4 (június 21-ig elérhető) és Batman: A Telltale sorozat (elérhető július 11-ig).

Június többi ingyenes Prime Gaming címe a következőket tartalmazza:

 • Bombázó (Elérhető június 11-ig)
 • Mana Spark (Elérhető június 18-ig)
 • Békamászók (Elérhető június 25-ig)
 • BFF vagy meghal (Július 1-ig elérhető)
 • Elveszett a harmóniában (Július 1-ig elérhető)
 • Bögrék (Július 1-ig elérhető)
 • Újonnan felfedezett Bátorság (Július 1-ig elérhető)
 • Spitkiss (Július 1-ig elérhető)

A miniszterelnökök ebben a hónapban rengeteg különleges játékbeli zsákmányt is igényelhetnek számos más játékra. A freebies igényléséhez itt jelentkezzen be az Amazon-fiókjával és kattintson „Követelés játék” mellett mindent, amit le szeretnél tölteni.


Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok