Reddit szerint hogyan lehet egynél több gyermeket szülni

Avatar admin | 2021.01.19. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez Hogyan lehet több mint egy gyermeket szülővé tenni, Reddit szerint

Fénykép: Everett Gyűjtemény (Shutterstock)

Nem lehet teljesen elképzelni a szülői élményt, amíg nincs benne a mélyben. Feltételezed, hogy szeretni fogod gyermekeidet, és félni fogsz az egészségükért és biztonságukért. És biztos abban, hogy időnként kihívást jelent – sőt egyenesen nehéz is. De mindaddig, amíg a gyermekét először nem fogja meg, hatalmas ereje – a szeretet, a félelem, a bénító kimerültség – ütközik szembe.

Ezért van értelme elgondolkodni azon – vajon hónapok, hetek vagy órák a szülői utadba – hogyan a pokolban nevelnek ezekből egyszerre többet? Logisztikai szempontból hogyan lehetséges egy ilyen dolog? Ó, istenem, ikrek szülei oké?

Amikor egy új szülő nemrég a Reddithez fordult, hogy feltegye ezt a kérdést, a legőszintébb és legőszintébb válaszokkal találkoztak.

Itt van mit u / Zavarban-Sock1460 kérdezte:

Hogyan kezelik az emberek egynél több gyereket ?? A feleségemmel azt gondoljuk, hogy 3-4 gyerekünk lesz. Van azonban egy 3 hónapos gyermekünk otthon, és nekem NINCS ÖTLETEM, hogyan kezelik az emberek nem csak egyet. A szülők valahogy hatékonyabbá válnak több gyerekkel ??

Bármely veterán szülő érezheti stresszének súlyát ezekben a kérdőjelekben. De Reddit megnyugtatott Zavarban-Sock1460, hogy valóban túl lehet élni, ha több gyermeket nevelünk. Itt van, hogyan:

A normáid csökkennek

A normák elvetése kulcsfontosságú, ha több gyermeket nevelünk, amire sok Redditor gyorsan rámutatott:

 • – Jól érzed magad azzal, hogy mindenki igényeit nem elégítik ki olyan azonnal, mint akkor, amikor elég gyorsan megvolt. Kiderült, hogy néhány percig sírhatnak, és nem halnak meg. (u / steeltoesnstilettos)
 • „Az első gyermek egy értékes, törékeny kis drága, akit figyelni és felügyelni kell, és gondozása és gondozása a nap 24 órájában, minden héten. A második gyermek masszív és tartós, képes túlélni az idősebb testvér próbálkozásait, hogy kifordítsa őt. Nagy tesó megpróbálja megnézni, hogy a láb eltávolítható-e a csavarásával, és a baba nagyon örül a figyelemnek. Az első gyermeket óvatosan illatmentes természetes szálakba burkolják, és gyengéden figyelik a kellemetlenség legkisebb jeleit. A második gyermek enyhén foltos kéz-leütéseket kap, és a „körültekintő” azt jelenti, hogy nem dobják le, vagy legalábbis nem dobják le gyakran. Az első gyermeket egy csendes, elsötétített szobában alszik el, halk zenével; második gyermek szundikál a padlón Barney táncmulatsága alatt. Az első gyermek körültekintően és módszeresen vezet be új ételeket, kiegészítve a válaszok étlapjával; a második gyerek megeszi azt, ami tegnap padlóra esett. És így tovább.” (u / ditchdiggergirl)
 • – Ember csak hamisítjuk, amíg elkészítjük. Nekem három van, és még egyet sem tudok „kezelni”. Csak azt tanulja meg, hogy egyes dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretné, próbálja meg táplálni őket, és ne bántsa önmagát vagy egymást, rendben lesz. (u / insanealienmonk)

Ráadásul bölcsebb leszel

A szülői tapasztalatokkal együtt jár a bölcsesség, és ez a bölcsesség kulcsfontosságú a több gyermek nevelésében:

 • „A későbbi gyerekeknek megvannak a maguk kihívásai, és minden egyes új kiegészítéssel mindenképpen vannak problémák a menetrenddel és a minőségi idővel, de összességében ez könnyebb, mert korábban megtetted, idősebb vagy és remélhetőleg bölcsebb, és megtanultad, mit a dolgok fontosak, és melyek a zavaró tényezők. Bár nem tervezzük, hogy újabbak lesznek, teljesen ki tudnám ütni a parkból, ha lenne ötödikünk. (u / AgentUpright)
 • – 7, 2-17 éves korunk van. Egy dolgot megtanultunk, hogy válasszuk ki a csatáitokat. Néhány dolog egyszerűen nem éri meg az energiát a harcért. Kétéves nem akar felöltözni? Rendben, egész nap viseljen PJ-kat. Megtudtuk azt is, hogy mindkét szülőnek egységes frontot kell bemutatnia. Nem hagyjuk, hogy a gyerekek az egyik szülőt játsszák a másik ellen. ” (u / C_Alan)
 • „A csaták kiválasztása kulcsfontosságú! Mindaddig, amíg viselnek, az időjárásnak és játéknak megfelelő; amit esznek, az meglehetősen egészséges, és nem ölik meg egymást, rendben. Tudják, mi nem tárgyalható. (u / a Yankunian)

Az időzités minden

A szülői szórakozás az, hogy minden gyerek más, minden családdinamika egyedi, és mindenki hajlamos gondolkodni azok út az legjobb azért, mert nekik bevált. Éppen ezért szórakoztató látni, hogy a hozzászólók a következő gyermekek ideális életkorát javasolják:

 • – Ki kell hagynod őket. A szabály az, hogy ne legyen egyszerre kettő pelenkában. Egyébként teljesen szar vagy. (u / lehigh_larry)
 • – Van kettőm, de négy év különbséggel osztottam el őket. Kettő pelenkában, Két nem verbális, ez rémálom. De amikor az ember egész nap iskolában van, és beszerezheti a saját harapnivalóit / kiviheti magát a fürdőszobába, az nem is olyan rossz. ” (u / Frostyarn)

És aztán figyelje mások ellenérzését:

 • – Pontosan ellentétes véleményem van – nagyon boldog vagyok, hogy még mindig a pelenkák zónájában voltam, amikor megérkezett a 2. szám. (18 hónap különbséggel, de örökbe fogadott, így nincs terhesség, amivel foglalkozhatna) Ha amúgy is könyékig szar, akkor még egy kicsit nem öl meg, és megszokta. Úgy gondolom, hogy a szabadság megtapasztalása után az pelenkázó asztal újbóli bevezetése megölte volna a lelkemet. (u / ditchdiggergirl)

Tehát bár a térköz lehet minden, a helyes távolságra vonatkozó saját ösztönét kell követnie neked.

És ne feledje, hogy ez is elmúlik

Az egyik kedves Redditor segítőkészen emlékeztet bennünket arra, hogy a csecsemő szakasz, bár minden szempontból intenzív, végül véget ér:

 • – Ne felejtsük el, hogy a gyermeknevelést akkor ítéljük meg, amikor annak a legigényesebb és legterhelőbb részén tartózkodunk. Nekem három van, és mind 3-4 év különbség van. Mire a következő jött, az idősebbek a saját feneküket törölgették, átaludták az éjszakát és a saját gabonapelyhüket öntötték. Nem mondom, hogy még mindig nem nehéz vagy kimerítő, de bizonyos szempontból könnyebbé válik. ” (u / bethmcgary7)

Más szóval: Ne aggódj. Még mindig alkalmazkodsz. Talán könnyebb lesz, vagy talán csak megszokja, hogy nehéz. Akárhogy is, végül nem tűnik olyan rossznak.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok