Rock Out at Home a Bandsintown új streaming koncert előfizetésével – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.18. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

A Bandsintown PLUS új online koncertelőfizetési szolgáltatás
Bandsintown

Lehet, hogy a koncertek helyszínei jelenleg nincsenek nyitva, de ez nem azt jelenti, hogy el kell hagynod az élő műsorokat. A korábban koncertjegyek értékesítésére szakosodott Bandsintown most jelentette be új élő koncert előfizetői szolgáltatását, a Bandsintown PLUS-t. Havi 9,99 dollárért havonta több mint 25 élő közvetítésű koncertet láthat a kanapé kényelméből.

„Az elmúlt évben éhesek voltunk az élő műsorokra és arra, hogy támogassuk azokat a művészeket, akiket szeretünk. A Bandsintown PLUS lehetőséget kínál arra, hogy megtörje a költségek és a helyszín akadályait, amelyek történelmileg akadályozták az élő zenei élményeket. Most, a Bandsintown PLUS segítségével az élő zene megfizethetőbb, hozzáférhetőbb és megközelíthetőbb lehet ”- mondta Fabrice Sergent, a Bandsintown ügyvezető partnere

A szolgáltatás erősen kezdeti felállással rendelkezik, beleértve: Flying Lotus, Phoebe Bridgers, Fleet Foxes, Jeff Tweedy of Wilco, Joe Bonamassa, Chromeo, Empress Of, Diamond Thug, Rodrigo y Gabriela, Little Dragon, Soccer Mommy, Tycho, Local Natives , Mindchatter, Wallows, Brijean és Misty Mtn.

A koncertek nagy felbontásúak lesznek, és Hi-Fi hangzásúak is lesznek, annak érdekében, hogy a dolgok a lehető legközelebb álljanak a valódi élményekhez (különösen, ha emlékeznek arra, hogy saját italokat hoznak magukkal). Az előfizetés magában foglalja a zenészekkel folytatott élő csevegéseket is, amit a rajongók többsége soha nem tapasztalhat meg másként. Hozzáférhet a Q + As és az exkluzív interjúkhoz is.

2020 márciusában a Bandsintown is a Twitch társaságában egy jelentős tartalmi kezdeményezés során több mint 900 előadót sugároznak több mint 33 millió nézőhöz. A művészek között volt Diplo, Taking Back Sunday, Benny Benassi, Imogen Heap, David Guaetta, Pentatonix, Aloe Blacc, Krewella és még sok más. A partnerség arra törekedett, hogy helyet biztosítson a zenei művészeknek a világjárvány idején a közönség számára, miközben hozzáférnek a platform bevételszerzési eszközeihez, és ez lett a 10. legnézettebb. zene élő streaming csatorna.
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok