Roku soha nem fog fizetni az aktiválásért – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.04.01. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

Egy Roku tv "1 (800) átverés 'a képernyőn.
Roku

Ez egy szerencsétlen az élet ténye, hogy az emberek néha szörnyűek és kihasználják a gyanútlan áldozatokat. Tehát fontos ezt szem előtt tartani A Microsoft soha nem fog telefonálni neked a számítógépedről, az FedEx szöveges üzenet hazugság lehet, és most Roku nem számít fel díjat a szolgáltatás aktiválásáért.

Ez a legújabb átverési történet a Detroit Free Press, és ez egy óriási. Maureen McDonald 150 dollárért menekült, miután Roku „életen át tartó ügyfélszolgálatát” fizette. A rúgót? Nem is volt hideg hívás.

McDonald új Roku-eszközt állított be azzal a céllal, hogy elhárítsa az elszigetelő pandémiát, amikor tévéje felvillantotta a „segítségért hívja ezt a számot” üzenetet. Nem világos, hogy a csalók ezt hogyan húzták le, de tekintve, hogy úgy tűnik, hogy Roku-tól származik, megbízott a kérdésben, és felhívta a számot.

A csalók segítettek a készülék beállításában, ami nem meglepő. A jó ügyfélszolgálat végül is hozzájárulhat a hazugság eladásához. Ezután felajánlotta neki egy „életre szóló támogatási tervet” 150 dollárért. Fizetett, és néhány hónappal később visszahívták, ragaszkodva a további fizetésekhez. Ha nem fizetne, „Roku kikapcsolná a szolgálatát.” Ekkor jött rá, hogy az egész átverés.

És sajnos ez egyre növekvő probléma. Roku most van figyelmeztetése a webhelyén, amely kimondja:

  • SOHA nem kell fizetnie a Roku-fiók létrehozásáért.
  • A Roku NEM számít fel díjat az eszköz aktiválásáért.

A detroiti szabad sajtónak adott nyilatkozatában egy Roku szóvivő kifejtette:

Több erőfeszítést megtettünk az ügyfélszolgálati meghamisítók leküzdése érdekében, többek között a csomagoláson keresztüli üzenetküldéssel az ügyfelek felé, a Gyors útmutató a dobozban, az eszköz képernyőjén és a weboldalunkon – és a kormányzati hatóságokkal együttműködünk ezen csalási műveletek végrehajtásában üzleten kívül.

Roku aligha egyedül küzd a cég képviselőjeként jelentkező csalókkal. De aggodalomra ad okot, hogy az átverés elindul, főleg, hogy többen vásárolnak új streaming eszközöket. Tehát, ha ezt olvassa, mondja el barátainak és családtagjainak: A Roku soha nem számít fel díjat új számlákért, aktiválásokért vagy „élethosszig tartó támogatásért”. Ez egy olyan társaság, amely pénzt keres a hirdetési szokások hirdetése révén. Az „aktiválási díjak” hozzáadása csak akadályozná ezt a célt.

keresztül Detroit Free Press
Forrás link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok