RSS-hírcsatornák küldése egy laza csatornára

Avatar admin | 2021.03.03. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Laza logó egy lila háttér

A Slack egy nagyszerű kommunikációs alkalmazás, de sokkal többre képes, mint csak oda-vissza beszélgetést folytatni ön és munkatársai között. Az RSS-hírcsatornák hozzáadásával lépést tarthat kedvenc webhelyeivel Laza.

A közösségi média hírcsatornái és a mobilalkalmazások ellenére az RSS-hírcsatornák továbbra is az egyik legegyszerűbb és legegyszerűbb módja a weboldal kimenetének felhasználására.

Az SMS-ekhez és az e-mailekhez hasonlóan az RSS-hírcsatornák is robusztusak, egyszerűek és szinte mindenhol támogatottak, ezért valószínűleg – sokáig – például az SMS-ekhez és az e-mailekhez. Tehát, ha szemmel akarja tartani a weboldal vagy blog által közzétett információkat, akkor erre az RSS-hírcsatornák szolgálnak a legjobban.

A Slack lehetővé teszi, hogy annyi RSS-csatornát csatlakoztasson bármilyen csatornához, amennyit csak akar. Az első dolog, amit meg kell tennie, az ingyenes telepítése RSS alkalmazás a Slack könyvtárból.

Ha ez megtörtént, adhat hírcsatornákat egy adott Slack csatornához a csevegőablak perjelparancsai segítségével, vagy az összes RSS alkalmazás oldala.

Három perjel parancs használható a csatornák hírcsatornáinak kezelésére.

  • /feed hírcsatorna hozzáadásához
  • /feed list az összes hírcsatorna megtekintéséhez, beleértve az azonosító számukat is
  • /feed remove [ID number] a hírcsatorna eltávolításához

Táblázat hozzáadásához írja be /feed (cserélje ki a hírcsatorna címét), majd nyomja meg az Enter vagy a Return gombot.

A "/ feed" parancs.

A Slackbot megerősíti, hogy hozzáadta a hírcsatornát.

A Slackbot üzenete, amely megerősíti hírcsatorna-előfizetését.

Annyi csatornát adhat hozzá egy csatornához, amennyit csak akar. Ha meg szeretné tekinteni az összes hírcsatornáját, használja /feed list.

A csatornán feliratkozott hírcsatornák listája.

A hírcsatorna eltávolításához ismernie kell annak azonosító számát, amelyet futtatásával láthat /feed list. Másolja ki az eltávolítani kívánt hírcsatorna azonosítószámát, és futtassa /feed remove [ID number].

A hírcsatorna-előfizetés eltávolításának megerősítése.

Az összes RSS-hírcsatorna kezeléséhez lépjen a RSS alkalmazás oldala. Ez megmutatja az összes csatorna összes hírcsatornáját (kivéve a magáncsatornákat, amelyeknek nem tagja), és lehetővé teszi bármelyik hírcsatorna törlését a mellette lévő „X” gombra kattintva.

A "A hírcsatornáid" szakasz az RSS alkalmazás oldalán.

A „Saját hírcsatornák” szakasz alatt hozzáadhat hírcsatornát minden olyan nyilvános vagy privát csatornához, amelynek tagja vagy. Adja meg a hírcsatorna címét, válasszon egy csatornát, ahová közzéteszi, majd kattintson az „Iratkozzon fel erre a hírcsatornára” elemre.

A "Adjon hozzá egy hírcsatornát" szakasz az RSS alkalmazás oldalán.

Az RSS-hírcsatornák kezelése a Slack-ben gyors és egyszerű, így ha Ön Slack-felhasználó, aki lépést akar tartani kedvenc webhelyeivel, akkor ezt meg kell tennie.
Source link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok