Segítsen a gyerekeknek a zene ízlésének fejlesztésében a legújabb Spotify-frissítéssel – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.16. 78 Views 0 Likes 0 Ratings

78 Views 0 Ratings Rate it

Spotify Kids alkalmazás, a képernyőn a Playlist kiválasztása opcióval.
Spotify

Tavaly márciusban a Spotify debütált egy Kids alkalmazással hogy gyermekei csak felnőttek tartalma nélkül maradhassanak zene mellett. Később a streaming szolgáltatás hozzáadódott nyomkövető és dal blokkoló funkciók. Most a Spotify legújabb frissítése lehetővé teszi ossza meg kedvenc lejátszási listáit a gyerekeiddel. Akár menet közben is kiszűrhet bizonyos dalokat.

A Spotify már gyerekbarát lejátszási listákat készít, de ha úgy találja, hogy hiányzik, az új funkció segít. A szülők végül is a legjobban ismerik gyermekeiket, és jobban kezelik azt, amit a gyerek kész hallani, mint egy arctalan társaság. Ennél is fontosabb, hogy a lejátszási listák megosztásával elősegítheti gyermekeinek jobb zenei ízlés kialakulását. Bármilyen talán, csak talán, abbahagyják a közvetítést Baba cápa öt percenként. Szerencsére a folyamat meglehetősen egyszerű.

Miután beállított egy lejátszási listát a fő Spotify alkalmazásban, egyszerűen nyissa meg a Spotify Kid alkalmazását gyermeke eszközén, és lépjen a Szülő Pin területre, és keresse meg a Megosztott lejátszási listák lehetőséget. Válassza ki a megosztani kívánt lejátszási listát, és máris indulhat. Csak ne feledje, hogy mindent át fog hozni, még az explicitként megjelölt számokat is. Ha el akarja távolítani ezeket, el kell távolítania őket a fő Spotify alkalmazás lejátszási listájáról.

Bármikor eltávolíthatja a lejátszási listát, ha később meggondolja magát. Ha pedig hozzáad vagy eltávolít sávokat a fő Spotify alkalmazás lejátszási listájáról, a lejátszási lista a Spotify Kids alkalmazásban frissül. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megoszthassa kedvenc zenéit gyermekeivel, miközben továbbra is a megfelelőnek tartott szövegekre korlátozódik. És ha több zenének van kitéve, nosztalgiázhat a gyerekeivel, vagy megismertetheti őket a zene új világaival. Csak addig, amíg nem kell hallgatnia Egy teljesen új világ még egyszer.

Forrás: Spotify
Source link


78 Views 0 Ratings Rate it