Shelly mozgásérzékelője gyorsabban kapcsolja be a fényeket, mint mondhatja Alexa – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.11. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Mozgásérzékelő szürke háttéren, piros lámpával.
Kagylós

Ha intelligens otthonod van, akkor nagy eséllyel már be van állítva a hangvezérlés. De miért kellene elmondania otthonának, mit kell tennie? Miért nem hatalmazza fel arra, hogy inkább rád várjon? Az 39,90 USD Shelly Motion szenzor megígéri, hogy megteszi. Akkor kapcsolja be a világítást, amikor olyan gyorsan belép egy szobába, hogy esélye sincs hangparancs használatára.

A mozgásérzékelők természetesen nem új koncepció, a Samsung-tól és a Wyze-től megtalálhatja őket. De kihívást jelent megbízható és gyors megtalálása. Az eredeti Wyze szenzorok olyan következetlenül működtek, hogy a vállalat abbahagyta az értékesítést, és bejelentette a továbbfejlesztett érzékelőket. Az akkumulátor élettartama ugyanolyan probléma, és gyakran találja magát az óraelemek cseréjével.

Mozgásérzékelő a konyhában.
Kagylós

De Shelley mozgásérzékelője megpróbálja mindezt megkerülni. Először is, Wi-Fi-alapú. Ez azt jelenti, hogy nincs szüksége hubra: ehelyett közvetlenül csatlakozik az útválasztóhoz. Ezenkívül a nap 24 órájában csatlakozik az internethez, ahelyett, hogy nyugalmi módba lépne, mint sok más érzékelő. Ez és a 200 ms-nál gyorsabb válaszidő között szinte azonnal bekapcsolhatja a lámpákat vagy az intelligens csatlakozókat.

Nem kell aggódnia az elemek cseréje miatt sem. A Shelly Wi-Fi mozgásérzékelő egy 6500 mAh-s újratölthető akkumulátort tartalmaz, és a vállalat azt ígéri, hogy több mint egy évig fog tartani egyetlen töltéssel. Mikro USB-n keresztül tölt, ezért ne dobja el régi okostelefonjának kábelét.

A mozgásérzékelőt párosítja a Shelly alkalmazással a többi Wi-Fi-vel működő Shelly eszköz vezérléséhez, és az alkalmazásból beállíthatja annak érzékenységét. De a nagyobb intelligens otthoni irányítás érdekében csatlakoztathatja az Alexához a Shelly Skill segítségével, és rutinok segítségével vezérelheti bármely Alexa által működtetett intelligens otthoni eszközt.

Bár nagyobb, mint néhány más mozgásérzékelő, ez az integrált akkumulátornak köszönhető. Állványa állítható és beépített rögzítési pontokkal rendelkezik, így bárhová kényelmesen elhelyezheti, vagy falhoz rögzítheti.

Van tesztelésre egy Shelly mozgásérzékelő, és a teljes felülvizsgálat később következik. De eddig még az ígéretek szerint reagál, még akkor is, ha az Alexa rutinokat használja a fények vezérléséhez. A 39,90 dolláros mozgásérzékelőt itt vásárolhatja meg Shelly webhelye ma.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok