Soha nem kell teljes árat fizetnie a mobil kiegészítőkért – tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.02.02. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Anker USB-C kábel.
Ankeres hordó

A telefon tokok, töltőkábelek és egyéb mobil kiegészítők általában az utolsó pillanatban vásárolhatók meg. De mivel az olyan népszerű kiegészítő márkák, mint az Aukey, a RAVPower, a Speck és az Anker folyamatosan értékesítést folytatnak, rengeteg pénzt spórolhat meg, ha kitart a jó ajánlatok mellett, vagy beállít egy árkövetőt, amellyel kedvezményeket küldhet a postaládájába. Valójában soha nincs jó ok a mobil tartozékok teljes árának megfizetésére.

A mobil kiegészítők szinte mindig kaphatók

Fénykép a RAVPower 10k mAh-s bankjáról és USB-C kábeléről.
A RAVPower töltő tartozékai rendszeresen értékesítésre kerülnek. RAVPower

Szinte mindig eladóak olyan népszerű márkák mobil kiegészítői, mint a RAVPower, az Aukey, a Belkin, a TaoTronics és az Anker. Rendszeresen megjelennek az Amazon napi ajánlataiban, és az Amazon-oldalak gyakran szerepelnek kattintható kuponok amelyekhez nincs szükség promóciós kódra. Ez nem csak anekdotikus – bizonyítékunk van a bizonylatokról.

Az egyik kedvencünk üzletvadász eszközök, hívták Camelcamelcamel, nyomon követi az Amazon minden elemének árát, és az egyes árváltozásokat grafikonon ábrázolja. Gyors áttekintés a Camelcamelcamel terméklistáiról RAVPower, Ankeres hordó, Belkin, Foltés más népszerű márkák árcsökkenést mutatnak be havonta-havonta. (Ne feledje, hogy a Camelcamelcamel nem számol az Amazon egy kattintásos kuponrendszerével, amelyet a mobil tartozékmárkák bőségesen használnak.)

Természetesen nem kell három hónapot várni a kedvezményes töltőkábel beszerzésére. A mobil tartozékmárkák mindegyike közel azonos termékeket árul, így ha az egyik márka töltőkábele vagy hordozható akkumulátora nem eladó, általában ott van egy másik márka a hiányosság pótlására. Amint írok, Anker vezeték nélküli fülhallgatói teljes áron vannak az Amazon-on, míg az összehasonlítható fülhallgatók Aukey-től 20 dollár engedmény.

De mi van akkor, ha nincs ideje átnézni az Amazon listáit, és sokat keresni? Mi van, ha alig várja a kedvezményt, vagy pénzt szeretne megtakarítani egy adott márkájú termékre? Nos, akkor itt az ideje, hogy hozzon létre egy árkövetőt, és hagyja, hogy az ügyletek hozzád jöjjenek.

Hogyan lehet megtalálni és nyomon követni a mobil tartozékok értékesítését

Slickdeals

Mint már korábban mondtam, a mobil kiegészítők szinte mindig kaphatók, így nem szükség árkövető, hogy pénzt takarítson meg a kábeleken vagy a vezeték nélküli töltőkön. Valójában általában csak a A mai Ajánlatok fül az Amazon-on vagy a Kinja látogatásával A készlet, egy webhely, amely minden nap figyelemre méltó kedvezményeket talál és tesz közzé.

De ha keres egy adott terméket akcióban, vagy csak jó üzletet szeretne, akkor hagyja abba az ügyletek vadászatát kézzel, és használjon olyan eszközt, mint: SlickDeals hogy megtalálja a kedvezményeket a legegyszerűbb módon. A SlickDeals egy közösség által vezérelt árkövető, amely az egész világon kínál kedvezményeket. Miután elkészítette a SlickDeals fiókot, beállíthatja a webhelyet, hogy értesítse Önt, ha bizonyos termékek vagy márkák eladóak. A SlickDeals akár olyan általános kifejezéseket is követhet, mint a „töltőkábel” vagy a „mobil kiegészítők”, és e-mailben, a böngésző felugró ablakában (Króm/Firefox kiterjesztés), vagy okostelefon-értesítés (Android/iOS app), amikor a kedvezmény megfelel a keresésnek.

Egy másik népszerű árkövető eszköz Camelcamelcamel. Így van, a Camelcamelcamel nem csak az Amazon-árak előzményeinek ellenőrzésére szolgál – valójában beállíthatja, hogy a webhely figyelmeztesse Önt, amikor egyes termékek árcsökkennek. Mivel a Camelcamelcamel automatizált, gyorsabban figyelmeztetheti Önt a kedvezményekre, mint a SlickDeals. Az egyetlen hátrány, hogy a Camelcamelcamel nem képes olyan széles termékkategóriák nyomon követésére, mint az „USB-C töltő”, és a webhely csak az Amazon-szal működik.

További információra van szüksége az árkövetésről? Olvassa el a részletes cikketÁllítsa be az árkövetést még ma, hogy holnap megtakarítsa a karácsonyi ajándékokat. ” Ferde a karácsonyi vásárlás felé, de a tárgyalt eszközök az év bármely szakában hasznosak.

Kerülje az OEM kiegészítőket, ha teheti

50 dollárért az Apple szilikon iPhone tokja mindenképpen túlárazott. alma

Mindenkinek megvan az a pillanata, amikor megbízható töltőkábele, a telefonjával együtt kapott, elveszett, ellopott vagy megsemmisült. Anélkül, hogy ideje megvárná az Amazon-csomagot, azon kapja magát, hogy név nélküli töltőkábelt vásárol egy benzinkútnál vagy egy gyógyszertárban. De valami furcsa történik – rájössz, hogy a benzinkút töltőkábeled szar. Lassan töltődik, nem marad a telefonban, és úgy érzi, hogy bármelyik percben széteshet.

Ez a tapasztalat arra késztetheti Önt, hogy közvetlenül a telefon gyártójától vásároljon pótkábelt. Ez érthető, mert az Apple és a Samsung márkák által forgalmazott kiegészítők megbízhatóak és jól elkészíthetők. Csak egy probléma van; ezek az OEM kiegészítők rendkívül túlárazott, különösen összehasonlítva olyan márkák tartozékaival, mint az Anker, a RAVPower, a Spigen és az Aukey.

Vessen egy pillantást az Apple-re USB-C a villámhoz töltőkábel. 19 dollárért körülbelül 25% -kal drágább, mint Anker 15 dollárja USB-C – villám kábel (ami, mint korábban említettem, gyakran eladó). Továbbá, bár az Apple töltőkábele csak 3,2 láb hosszú, az olcsóbb Anker kábel kétszerese a hossza 6 láb hosszúnak.

Hogy igazságos legyek, az Apple arról ismert, hogy túlárazott termékeket árul. De ez a tendencia kiterjed más OEM kiegészítőkre is, mint pl Samsung telefon tokok és A Google képernyővédői (nyissa meg a linket egy jó nevetéshez). Hacsak nem véletlenül találja meg ezeket az OEM kiegészítőket akcióban, vagy szüksége van egy olyan termékre, amelyet más vállalatok nem értékesítenek (például OnePlus Warp töltő), jobb ragaszkodni azokhoz a népszerű kiegészítő márkákhoz, amelyekre a cikkben összpontosítunk.


Mindössze annyit kell mondani: ha előre tervezel, soha többé nem fizetsz teljes kiskereskedelmet egy mobil tartozékért. Valójában soha nem rossz ötlet, ha megragad egy extra kábelt vagy töltőt, amikor sokat észlel, csak hogy kéznél legyen, hátha megszakad a tied.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok