Spenót alma turmix recept | Élelmesen

Avatar admin | 2021.02.04. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Ez a spenótos és almás turmix kiváló reggelit vagy edzést kínál. Sok egészséges rostot és vitamint tartalmaz, és fehérjében gazdag növényi alapanyagokat adtunk hozzá. 100% vegán erő!

Miért pont ez a kombó? Az alma természetesen édes és segít nekünk turmixot készíteni nélkül felhasználásával hozzáadott cukrok. Fruktózt tartalmaznak, amely energiát ad a testednek, és rostokat, amelyek lehetővé teszik az ilyen energia lassú és stabil felszabadulását. Bizonyosak is flavonoidok amelyek elősegítik az izmok állóképességét és helyreállítását [1].

A spenót a vas és a fehérjék elismert forrása. Mindkét vegyület kritikus szerepet játszik az izmok fejlődésében és teljesítményében. Ezek a zöldek antioxidánsokban is gazdagok, amelyek segítik a sejtjeit az öregedési folyamatok elleni küzdelemben.

Mandulavaj és szójajoghurt használatával egészítettük ki ezt a jót extra fehérjékkel, vitaminokkal és egészséges zsírokkal. Használhatja mogyoróvajat, ha úgy tetszik, és cserélje ki a szójajoghurtot az alacsony zsírtartalmú görög joghurtra, ha nem vagy vegán vagy laktóz-intoleráns.

Az 5 perces recept előnye meglehetősen csúnya. A RDI 25% -át rostokért kapja, 20% -át fehérjékért és csak 9% -át cukrokért, valamint napi 5 gyümölcséből és zöldségéből 2-t. Könnyű utasítások az alábbiakban!


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok