Sütőben sült vegán kannoli recept | Élelmesen

Avatar Gadam | 2021.02.02. 142 Views 0 Likes 0 Ratings

142 Views 0 Ratings Rate it

A klasszikus kannoli talán a leghíresebb olasz desszert. Marta családja Szicíliából származik – a cannoli otthonából -, és mindketten felnőttünk, és ezeket a csemegéket falatoztuk. De a klasszikus recept nem egészséges, és nem alkalmas allergiásoknak vagy diétázóknak sem. Csak egy pillantás az összetevőkre elegendő ahhoz, hogy kilóhoz jusson: tojás, cukor, vaj, ricotta sajt, tejszínhab; mind rántva. Mai küldetésünk az, hogy megmutassuk, hogyan lehet ezt a receptet megfordítani és szuper egészségessé tenni.

Két napig tartott a tesztelés, de most megteheti tojás nélküli, tejmentes, vegán, zsírszegény, cukormentes, és alacsony kalóriatartalmú cannoli. Szerintünk imádni fogod őket! Természetesen az ételek sütése más eredményt ad, mint a sütőben való sütés, de ezek a kannolik ugyanolyan ropogósak és finomak lesznek.

Arra törekedtünk, hogy a lehető legkevesebb hozzávalót használjuk, hogy a recept egyszerű és elérhető legyen. Nézze meg a GYIK szakasz alább, ahol néhány helyettesítési lehetőséget adunk.

Először megmutatjuk, hogyan lehet vegán kannoli héjat készíteni. Itt teljes kiőrlésű lisztet használtunk, így a recept nem gluténmentes. De azon dolgozunk, hogy a új recept vegán és gluténmentes is lesz; maradjon velünk! Egyébként ne aggódjon, ha nincs megfelelő cannoli penész. Megmutatjuk, hogyan lehet könnyen elkészíteni néhány DIY cannoli csövet.

Ha megvan a héja, segítünk a lehető legkevesebb zsírtartalmú töltelék elkészítésében, tofu és cukormentes édesítőszer, eritrit készítésével. A töltelék csokoládé és narancs ízű lesz, olyan finom!

Megtérült a kemény munkánk? Vessünk egy pillantást a számokra. A hagyományosakhoz képest ezek a vegán cannoli szinte a kalóriák fele, hétszer kevesebb telített zsír és cukor. Tehát, ha fogyás vagy vegán étrend van, vagy tej- és tojásallergiája van, akkor most a világon aggodalom nélkül élvezheti a szicíliai stílusú kannolit. Jó szórakozást ezek elkészítéséhez!


Source link


142 Views 0 Ratings Rate it