A Carnegie Hall ingyenes zenei oktatási programokat kínál gyerekeknek

Avatar admin | 2021.01.31. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Carnegie Halls ingyenes zenei oktatási programok gyerekeknek című cikkhez

Fénykép: Kaesler Media (Shutterstock)

Ha megtanultunk egy olyat, mint az 1990-es évek klasszikusai II. Nővértörvény: Vissza a szokásokba és Mr. Holland’s Opus, ez az, hogy a zeneoktatás életváltoztató lehet a gyerekek számára (és spoiler: a tanáraik is), de gyakran sajnos alulfinanszírozott. A finanszírozási helyzet valójában nem sokat javult, de közel egy évig az iskola másképp nézett ki és működött országszerte a diákok számára.

Függetlenül attól, hogy gyermeke szerencsés-e olyan iskolába járni, ahol a zeneoktatás még mindig fontos dolog, vagy olyan helyzetben van, ahol kizárólag Ön felel a tanulás ezen aspektusáért, érdemes valamilyen biztonsági másolatot készíteni. Szerencsére jelenleg ingyenes online zeneoktatási órák és anyagok állnak rendelkezésre, senki más jóvoltából a legendás Carnegie Hall. Így érheti el őket.

A Musical Explorers program a Carnegie Hallból

Musical Explorers egy tananyag a Carnegie Hall’s-tól Weill Zenei Intézet (WMI) négy és nyolc év közötti gyermekek számára ajánlott. New York City és a világ többi részén használták a tantermekben, de most a program mögött állók adaptálták tantermi tantervüket a gyermekes családok számára az otthoni használatra.

A program célja, hogy összekapcsolja a gyerekeket „gazdag és sokszínű zenei közösségekkel, amikor hallgatással, énekléssel és a világ minden tájáról érkező dalokra való áttéréssel alapvető zenei készségeket építenek”. honlapja szerint.

Tevékenységek és források

A Musical Explorers program tevékenységeket, különféle művészeket és digitális koncerteket tartalmaz, beleértve a következőket:

Persze, még mindig „gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni” kell a Carnegie Hallba jutás (plusz az állomány immunitása, amely lehetővé teszi a helyszín újbóli megnyitását), de egyelőre ez a következő legjobb dolog.


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok