Nem süthetünk puffasztott rizsrudat mogyoróval

Avatar admin | 2021.02.02. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

GYIK


Mi a puffasztott rizs? És egészséges?

A duzzasztott rizs néven is ismert puffasztott rizs a rizsmagok magas nyomáson és gőz jelenlétében történő melegítésével készül. A gabona ekkor a kiindulónál jóval nagyobb térfogattal tágul, hasonlóan a kiöntött kukoricához.

A barna rizsből készített puffasztott rizs sokkal egészségesebb, mint a fehér rizsből készült. Ez azért van, mert megtartja a hajótestet (a külső korparéteget), amely rengeteg rostot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A rostok segítenek lassítani a cukrok emésztését és felszívódását, ezáltal segítenek abban, hogy hosszabb ideig érezzék magukat teli állapotban anélkül, hogy összeomlanak.

Ha nem talál puffasztott barna rizst, választhatja a többi kiugrott szemet, például a zabot, a tönköly tönkölyt vagy a puffasztott búzát. Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze a termék címkéjét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a puffasztott szemek cukor- és olajmentesek.

Gluténmentesek és vegának ezek a puffasztott rizsrudak?

Ezeket az ízletes reggeliző bárokat rizsből, diófélékből és gyümölcsökből készítik, amelyek mind vegán és gluténmentes alapanyagok. Emellett nem használtunk hozzáadott vagy finomított cukrot, hanem csak gyümölcsöt, hogy ezek a rudak természetesen édesek és szuperegészségesek legyenek.

Jók ezek a rizsrudak fogyáshoz?

Úgy terveztük ezt a receptet, hogy a lehető legegészségesebb és táplálóbb legyen. Míg a bolti rizsrudak többségében fehér rizs, hozzáadott cukrok, szirupok és tartósítószerek vannak, a puffasztott rizsrudak 100% -ban természetesek.

Csak nyers alapanyagokat használtunk, mint például barna rizs, dióvaj, banán és mazsola. Ezek a növényi összetevők együttvéve alacsony cukrtartalmú és magas rosttartalmú rudakat tartalmaznak. A rostok kulcsfontosságúak az egészséges táplálkozáshoz és a fogyás támogatásához, mivel feltöltik és lassítják a cukrok felszívódásának sebességét.

A dióban sok egészséges telítetlen zsír és fehérje található, amelyek elnyomják az étvágyat, és segítenek a napi kalóriatartalom elérésében.


Source link


15 Views 0 Ratings Rate it