Szerezzen 100 dollárt az M1 Mac Mini és MacBook Pro áron a Select Retailers – Review Geek webhelyen

Avatar Gadam | 2021.02.19. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy kollázs az M1 Mac Mini zöld háttérrel.
alma

Egyes kiskereskedők borsos kedvezményeket kínálnak az Apple számára forradalmi M1 Mac Mini és MacBook Pro. Az alapmodell M1 Mac Mini, amely általában 700 dollárba kerül, mindössze 600 dollár Costco és 670 USD-ig amazon és B&H. 80 dollárt spórolhat az alapmodell M1 MacBook Pro-n vagy 100 dollárt a frissített M1 MacBook Pro-n keresztül. amazon.

A 2020 végéig megjelent M1 Mac Mini és MacBook Pro az első számítógép, amely jobb sebességet és jobb sebességet nyújtó Apple Silicon, egyedi ARM processzorral fut. energia hatékonyság mint a korábbi Mac-ekben használt Intel chipek. Az Apple egy M1 MacBook Air-t is kiadott egyidejűleg új Mac Mini-jével és MacBook Pro-jával.

A következő néhány évben az Apple megszünteti az Intel Mac-ek támogatását az Apple Silicone javára. Emiatt az M1 Mac-eknek jobb, hosszú távú támogatást kell tapasztalniuk, mint Intel társaiknak. És bár a szoftverfejlesztők rendelkeznek erőforrásokkal mind az Intel, mind az Apple Silicone eszközök támogatására, lehetséges, hogy egyes fejlesztők az elkövetkező néhány évben elhanyagolják az Intel-alapú Mac-eket. Legalábbis ez történt legutóbb Az Apple váltotta a processzor architektúráját.

M1 Mac Mini

Takarítson meg 30 dollárt az alapmodell M1 Mac Mini-nél, vagy 50 dollárt az 512 GB-os modellnél.

M1 MacBook Pro 13 & quot;

Forrás: A perem[ad_2]
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it