Szerezzen egy ingyenes, 12 csomag sört keserűségért a Twitteren

Avatar admin | 2021.04.24. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Szerezz egy ingyenes 12 csomag sört keserűségért a Twitteren

Grafikus: Hop Valley Sörfőzde

Persze vannak olyan jó érzésű helyi hírek, amelyek arról szólnak, hogy a járvány „hogyan hozta ki a legjobban az embereket”, és bár ez néha így is lehet, sokan még mindig elég keserűnek érzik magukat az egész iránt. Ha megosztotta keserűségét a Twitteren, lehet, hogy szerzett (vagy elvesztett) néhány követőt, de ami még fontosabb, lehet, hogy megszerezte magának ingyen sört. Itt van, amit tudni kell.

Hogyan lehet ingyen sört szerezni

A folyamat elég egyszerű. Először irány IBU-O-METER.com és küldje el Twitter-kezelőjét. Ezután a Hop Valley Brewing Company (aki ezt az ajándékot szponzorálja) létrehoz egy IBU-t (ez itt internetes keserűségi egység lenne)) pontja annak alapján, hogy mennyire keserítettél a Twitteren az utóbbi időben.

De függetlenül a pontszámától, visszatérítést kap a Hop Valley IPA négy fajtájának egyikéből (ami a kontextus szempontjából állítólag kevésbé keserű, mint a rendszeresen IPA). Ha nem ismeri a márkát, használhatja ezt sörkereső eszköz az Ön által eladott hely megkereséséhez a környéken.

Alapvetően megvásárol egy 12 csomag sört, majd visszatérítés céljából benyújtja a Hop Valley bizonylatát, amelyet a PayPal vagy a Venmo segítségével fognak megtenni. A sörvásárlást mostanáig és 2021. május 31-ig kell elvégezni, nyugtáját pedig 2021. június 7-ig kell benyújtani.

Hogyan értékelik pontosan a tweetjeit a keserűség szempontjából?

Tehát ki – vagy mi – megítéli a keserűség szintjét? Íme egy magyarázat a Hop Valley Brewing Company által a Lifehacker részére küldött e-mailből:

Műszaki szempontból, egy komplex Machine Learning algoritmus használatával elemezhetjük a Tweetekben található szöveget, és előre képzett történelmi adatok alapján észlelhetjük az általános hangulatot (pozitív, negatív vagy semleges). Ezután az IBU-O-Meter hozzárendel egy pontszámot (0-100) a pozitív és negatív tweet összesített aránya alapján (maximum 100). Nem túl technikai szempontból elküldöd a kezedet, megtörténik a számítógépes varázslat és kiértékeli a tweetjeidet, majd IBU-pontszámot rendel hozzá.

Az apró betűs rész

Nyilvánvaló, hogy a részvételhez legalább 21 évesnek kell lennie, és telefonszámonként egy visszatérítés korlátozott. Itt vannak a többi Felhasználási feltételek. Néhány állam kissé eltérõ szabályokkal rendelkezik, ezért érdemes megnézni ezeket.


Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok